Ő R. Kárpáti Péter 18 évvel fiatalabb párja: eljegyezte a szép, szőke Ilonát

R. Kárpáti Péter eljegyezte civil szerelmét, de az esküvőt nem sürgetik.

r-karpati-peter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

R. Kárpáti Péter az 1998 októberében indult Barátok közt alapszereplője volt. Berényi András megformálóját 2012-ben írták ki a sorozatból, a forgatókönyv szerint lezuhant egy tetőről, és meghalt.

A színész 1993-ban nősült meg, feleségével, Mariann-nal két gyermekük született, Kárpáti Rebeka és az ifjabbik Kárpáti András. Házasságuk többször került hullámvölgybe, 2016-ban végleg véget ért.

R. Kárpáti Péter párja

R. Kárpáti Péter nem maradt sokáig egyedülálló, 2018-ban beszélt először 18 évvel fiatalabb szerelméről, aki civil szakmát űz. A Mokkában azt mesélte a szép szőke Ilonáról, hogy jogászként végzett, egy nemzetközi cég ügyvezető-helyettese. A fiatal nőt hamar megkedvelték a színész gyerekei is, akik biztatták apjukat az esküvőre. Az eljegyzés megvolt, de az esküvőt egyelőre nem tervezik.

- Így szeretnék megöregedni, a párom mellett. Lassan hat éve együtt vagyunk, és nagyon szeretjük egymást, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Megvolt a lánykérés, szeretnénk majd esküvőt is, de nem napirendi téma közöttünk - árulta el a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az 59 éves sztár és menyasszonya már évek óta nem a nyüzsgő fővárosban élnek, Őrbottyánban találtak rá a béke szigetére. 

r-karpati-peter
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

- Imádunk a kis vidéki házikónkban élni. Régóta erre vágytunk, és még a Covid előtt sikerült is beköltöznünk. Közösen ápoljuk a kertet, és gyakran fogadunk vendégeket, akiknek főzök valami finomat a bográcsban vagy a grillen, jó borokat iszunk, nagyokat beszélgetünk és jakuzzizunk.

Kovács Áron párja

A műsorvezető már négy éve él titkos szerelemben: ám ahogy gyermekeit és privát életét, úgy kedvesét sem mutogatja a nyilvánosságnak. A Story magazinnal kivételt tett. 

Cover-fotó: RTL Klub/Barátok közt

Ezt is szeretjük