Ő Kovács Áron 25 évvel fiatalabb párja: már 4 éve titokban együtt vannak

Kovács Áron és Zsófi az első perctől érezték, több lesz köztük futó ismeretségnél. A műsorvezető először beszélt a kapcsolatukról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kovács Árontól távol áll a magamutogatás. Nem vonzzák sem az Insta-lájkok, sem az olyan tévéműsorok, amelyekben megmutathatná, ki az a nő, akinek személyében párra lelt.

Már négy éve él titkos szerelemben: ám ahogy gyermekeit és privát életét, úgy kedvesét sem mutatja meg a nyilvánosságnak.

Kovács Áron párja

A Story magazinnal viszont kivételt tett. Nemcsak közös fotón láthattuk először együtt szerelmével a címlapon, a kapcsolatukba is engedett némi bepillantást.

Egy munka kapcsán találkoztak Zsófival, akivel első pillantásra érezték, nem pusztán futó ismeretség lesz köztük. A műsorvezető egyértelműen vele képzeli el a jövőt.

- Zsófi lenyűgöző személyiség, aki első perctől szereti a gyerekeimet, ők pedig viszont. Úgyhogy bennem nincs kérdés. Hogy esküvő vagy baba lesz előbb, abban viszont modern gondolkodásúak vagyunk. Ahogy az élet írja - árulta el a hetilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A sokak által még mindig tabutémának gondolt nagy korkülönbséget is teljesen lazán veszik. Úgy gondolják, ami ilyen jó, azt félelmek miatt nem lehet veszni hagyni.

- Nem vagyunk hülyék, jól tudjuk, hogy ha én kicsekkolok egyszer, Zsófi még fiatal és gyönyörű lesz, és talán itt marad egy gyerekkel.

De ezt mindketten vállaltuk, akarjuk.

2023 tavaszán közös szülinapot ünnepelnek, amelyre csak felező buliként hivatkoznak: a tévés 50 éves lesz, párja pedig a 25-öt tölti be. 

kov
Fotó: VIASAT3

Zsófi csinos, szőke hajú, kék szemű nő, mégsem akart soha a külsejével érvényesülni - ez az egyik tulajdonsága, amiért Kovács Áron beleszeretett. A diploma után elvégezte a nyelvtanári képzést, így ebben a szakmában helyezkedett el.

Megtaláltam az egyet a millióból, és nekem pont ez kell egy nőben.

Zsidró Tamás párja

Zsidró Tamást először láthattuk együtt új párjával. A sztárfodrász és civil kedvese az Inspiráló Nők gálaestjén mutatkoztak először egymás oldalán a nyilvánosság előtt.

Ő Zsidró Tamás csinos, szőke hajú párja: először álltak a nyilvánosság elé

Zsidró Tamást és új szerelmét az Inspiráló Nők gálaestjén látták először együtt.

Elolvasom
Ezt is szeretjük