Ő Zsidró Tamás csinos, szőke hajú párja: először álltak a nyilvánosság elé

Zsidró Tamást és új szerelmét az Inspiráló Nők gálaestjén látták először együtt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zsidró Tamást először láthattuk együtt új párjával. A sztárfodrász és civil kedvese az Inspiráló Nők gálaestjén mutatkoztak először egymás oldalán a nyilvánosság előtt.

Mivel a csinos, szőke hajú hölgy nem a médiában tevékenykedik, ezért a kezdetekben nagyon óvták kapcsolatukat a figyelemtől. Ismerőseik szerint azonban a szerelmük elmélyült, ezért vállalták, hogy együtt mennek el a rendezvényre.

Zsidró Tamás a párjával

A Hot! magazin szúrta ki a szerelmeseket. A címlap bal alsó képén látható, ki az a csinos nő, aki levette a lábáról Zsidró Tamást.

A lap informátora szerint régebb óta ismerik egymást közös baráti körük révén. Az ismerős szerint a 2022-es év eleje óta vannak együtt. Arról is beszélt, a párosnál tervben van-e már a házasság.

- Mindketten éltek már házasságban, nem a papír a lényeg! Sokkal többet jelent a harmónia, a nyugalom és az, hogy a párja jól kijön Tamás három fiával. Dominik idén házasodott, a hölgy az esküvőn is jelen volt Tamás oldalán.

Pély Barna esküvője

Pély Barna váratlan bejelentést tett az Instagram-oldalán: több hónappal ezelőtt a legnagyobb titokban feleségül vette kedvesét, Évát. Nem akármilyen apropóból fedte fel, már férj és feleségként élik a mindennapokat. Éva születésnapja alkalmából három esküvői fotójukat is közzétette.

Pély Barna hónapokig titkolta, hogy megnősült: ilyen szép menyasszony volt Évi

Pély Barna az Instagramon árulta el, több hónapja már, hogy összeházasodtak kedvesével.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük