Pély Barna hónapokig titkolta, hogy megnősült: ilyen szép menyasszony volt Évi

Pély Barna az Instagramon árulta el, több hónapja már, hogy összeházasodtak kedvesével.

pély-barna-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pély Barna ma váratlan bejelentést tett az Instagram-oldalán: több hónappal ezelőtt a legnagyobb titokban feleségül vette kedvesét, Évát.

Nem akármilyen apropóból fedte fel, már férj és feleségként élik a mindennapokat. Éva születésnapja alkalmából három esküvői fotójukat is közzétette.

Pély Barna esküvője

Az első képen egy szőlősben pózolnak: míg az énekes elegáns, öltönyt, menő napszemüveget visel és gitárral a kezében pózol, addig Éva gyönyörű, hófehér menyasszonyi ruhában áll mögött. A másik két kép stúdióban készült róluk, hogy láthasd őket, kattints a bejegyzés jobb oldalán látható nyílra.

„Ma van az első szülinapod a feleségemként. Büszke vagyok és boldog, mert boldoggá teszed minden napom. Közös életünk legjobb döntése volt, amikor néhány hónappal ezelőtt egy meghitt szertartás keretein belül szűk körben, kimondtuk azt a bizonyos boldogító igent. Köszönöm, hogy vagy nekem, Isten éltessen sokáig, Évi!

Köszönjük a H1 Stúdiónak, Hevesi Norbertnek a jó hangulatú fotózást.

A fotózás külső helyszínét az Etyeki Kúria Borgazdaság Winery biztosította.” - köszöntötte fel feleségét Pély Barna. 

A zenész és szerelme évtizedes barátság után kerültek közel egymáshoz. 2004-ben egy interjú miatt ismerkedtek meg, a sors pár esztendővel később újra összesodorta őket, Éva lett ugyanis az előadó menedzsere. Egészen Pély Barna válásáig nem volt köztük semmi, 2018 után bontakoztak ki köztük a gyengéd érzelmek. 

Galambos Dorina és Pély Barna válása

Galambos Dorina és Pély Barna kapcsolata hosszú ideig jobban nem is működhetett volna: kiegészítették egymást, és a köztük lévő nyolc év korkülönbség sem számított. Ez az oka mégis, hogy elváltak.

Galambos Dorina és Pély Barna válásáról meglepő dolog derült ki: ezért nem találkoztak egy évig

Galambos Dorina és Pély Barna 15 év után 2018-ban váltak el, de már jóval korábban szakítottak.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük