Pély Barna hónapokig titkolta, hogy megnősült: ilyen szép menyasszony volt Évi
Pély Barna az Instagramon árulta el, több hónapja már, hogy összeházasodtak kedvesével.

pély-barna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pély Barna ma váratlan bejelentést tett az Instagram-oldalán: több hónappal ezelőtt a legnagyobb titokban feleségül vette kedvesét, Évát.

Nem akármilyen apropóból fedte fel, már férj és feleségként élik a mindennapokat. Éva születésnapja alkalmából három esküvői fotójukat is közzétette.

Pély Barna esküvője

Az első képen egy szőlősben pózolnak: míg az énekes elegáns, öltönyt, menő napszemüveget visel és gitárral a kezében pózol, addig Éva gyönyörű, hófehér menyasszonyi ruhában áll mögött. A másik két kép stúdióban készült róluk, hogy láthasd őket, kattints a bejegyzés jobb oldalán látható nyílra.

„Ma van az első szülinapod a feleségemként. Büszke vagyok és boldog, mert boldoggá teszed minden napom. Közös életünk legjobb döntése volt, amikor néhány hónappal ezelőtt egy meghitt szertartás keretein belül szűk körben, kimondtuk azt a bizonyos boldogító igent. Köszönöm, hogy vagy nekem, Isten éltessen sokáig, Évi!

Köszönjük a H1 Stúdiónak, Hevesi Norbertnek a jó hangulatú fotózást.

A fotózás külső helyszínét az Etyeki Kúria Borgazdaság Winery biztosította.” - köszöntötte fel feleségét Pély Barna. 

A zenész és szerelme évtizedes barátság után kerültek közel egymáshoz. 2004-ben egy interjú miatt ismerkedtek meg, a sors pár esztendővel később újra összesodorta őket, Éva lett ugyanis az előadó menedzsere. Egészen Pély Barna válásáig nem volt köztük semmi, 2018 után bontakoztak ki köztük a gyengéd érzelmek. 

Galambos Dorina és Pély Barna válása

Galambos Dorina és Pély Barna kapcsolata hosszú ideig jobban nem is működhetett volna: kiegészítették egymást, és a köztük lévő nyolc év korkülönbség sem számított. Ez az oka mégis, hogy elváltak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük