Rubint Réka áttetsző menyasszonyi ruhában ment újra Norbihoz: Lara gyönyörű koszorúslány volt
Rubint Réka és Schobert Norbi házasságuk 20. évfordulóján ismét kimondták az igent. Pazar környezetben újítottak fogadalmaikon.

rubint-réka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Réka és Schobert Norbi ötödik alkalommal fogadtak egymásnak örök hűséget a következő együtt töltött húsz évre. A menyegzőről a fitneszguru töltött fel képeket a közösségi oldalára, ezúttal egy impozáns, vidéki kúriában álltak oltár elé.

Schobert Norbi már júniusban azt nyilatkozta, tervezik, hogy 2022-ben, 20. házassági évfordulójukon megerősítik a fogadalmukat. Már akkor tudta, milyen környezetben szeretne ötödször is oltár elé állni feleségével: 40-50 fős lakodalmat terveztek.

Rubint Réka menyasszonyi ruhája

- Réka természetesen fehér ruhában lesz, én pedig fekete öltönyt fogok viselni. Megadjuk a módját a nagy napnak, még ha ez nem is az első és remélhetőleg nem is az utolsó esküvőnk. Ötévente szeretném újra feleségül venni Rékát, és bízom benne, hogy legalább még négyszer igent mond nekem - mesélte akkor a Story.hu-nak.

Valóra váltották az elképzeléseiket: Rubint Réka egy csodaszép, áttetsző anyagból készült, félvállas menyasszonyi ruhát viselt, amelyet az apró virágdíszítés tett igazán különlegessé. Schobert Lara is lélegzetelállítóan festett, ahogy édesapja karján végigvonult a násznép között. Ő királykék, csipkés koszorúslányruhába bújt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Először 2002. szeptember 5-én házasodott össze az Európa Hajón, második alkalommal Rubint Réka egy meglepetésmenyegzővel lepte meg a férjét, harmadjára Las Vegasba mentek, a negyedik lánykérésre Mexikóban került sor, a fogadalommegerősítő ceremóniát pedig szintén az évfordulójukon tartották.

Képes összeállításunkban bekukkanthatsz Schobert Norbi és Rubint Réka ötödik, vidéki esküvőjébe.

Ezt is szeretjük