Rubint Réka áttetsző menyasszonyi ruhában ment újra Norbihoz: Lara gyönyörű koszorúslány volt

Rubint Réka és Schobert Norbi házasságuk 20. évfordulóján ismét kimondták az igent. Pazar környezetben újítottak fogadalmaikon.

rubint-réka-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rubint Réka és Schobert Norbi ötödik alkalommal fogadtak egymásnak örök hűséget a következő együtt töltött húsz évre. A menyegzőről a fitneszguru töltött fel képeket a közösségi oldalára, ezúttal egy impozáns, vidéki kúriában álltak oltár elé.

Schobert Norbi már júniusban azt nyilatkozta, tervezik, hogy 2022-ben, 20. házassági évfordulójukon megerősítik a fogadalmukat. Már akkor tudta, milyen környezetben szeretne ötödször is oltár elé állni feleségével: 40-50 fős lakodalmat terveztek.

Rubint Réka menyasszonyi ruhája

- Réka természetesen fehér ruhában lesz, én pedig fekete öltönyt fogok viselni. Megadjuk a módját a nagy napnak, még ha ez nem is az első és remélhetőleg nem is az utolsó esküvőnk. Ötévente szeretném újra feleségül venni Rékát, és bízom benne, hogy legalább még négyszer igent mond nekem - mesélte akkor a Story.hu-nak.

Valóra váltották az elképzeléseiket: Rubint Réka egy csodaszép, áttetsző anyagból készült, félvállas menyasszonyi ruhát viselt, amelyet az apró virágdíszítés tett igazán különlegessé. Schobert Lara is lélegzetelállítóan festett, ahogy édesapja karján végigvonult a násznép között. Ő királykék, csipkés koszorúslányruhába bújt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Először 2002. szeptember 5-én házasodott össze az Európa Hajón, második alkalommal Rubint Réka egy meglepetésmenyegzővel lepte meg a férjét, harmadjára Las Vegasba mentek, a negyedik lánykérésre Mexikóban került sor, a fogadalommegerősítő ceremóniát pedig szintén az évfordulójukon tartották.

Képes összeállításunkban bekukkanthatsz Schobert Norbi és Rubint Réka ötödik, vidéki esküvőjébe.

Ezt is szeretjük