Ilyen volt Hosszú Katinka titkos esküvője: sztárparádé vonult fel Szentendrén

Hosszú Katinka és kedvese, Gelencsér Máté másfél év együttlét után augusztus 22-én mondták ki az igent.

hosszú-katinka-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka tegnap este férjhez ment szerelméhez, Gelencsér Mátéhoz. Az esküvőjük a legnagyobb titoktartás közepette zajlott, még a meghívókba is belefoglalták, vendégeik ne posztoljanak fotókat a szertartásról a közösségi médiába.

A Blikk információi szerint a nagy nap helyszínét a festői szépségű Szentendre adta, az ifjú pár hazánk legnagyobb szabadtéri néprajzi múzeumában, a Skanzenban esküdött egymásnak örök hűséget.

Hosszú Katinka férjhez ment

A helyszínen sztárparádé vonult fel. Többek között Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor, Iszak Eszter és Gyurta Dani, Verrasztó Evelin és Verrasztó Dávid, Kemény Dénes és Merkely Béla is hivatalos volt a lagzira.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté a Katinka című film díszbemutatóján májusban.
Hosszú Katinka és Gelencsér Máté a Katinka című film díszbemutatóján májusban.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A 33 éves olimpikon előre leszögezte, milyen ruhában szeretne megesküdni kedvesével. Nem akart eltérni a hagyományoktól.

- Csak azt tudom pontosan, hogy gyönyörű, letisztult, elegáns ruhában állok majd oltár elé. Sokan kérdezgetik, Baján vagy Budapesten lesz-e az esküvő. Nos, a két város között - mondta néhány hónappal korábban a napilapnak.

Pál Dénes esküvője

Az énekes és párja, Klátyik Heni kilenc együtt töltött év után összeházasodtak, esküvőjüket Tatán, egy provance-i stílusú helyen tartották. A menyasszony az esküvőn egy saját tervezésű ruhát viselt, amit a TV2 Sztárban Sztár című műsorában megismert varrónő készített el, és amihez a csipkét Németországból rendelték.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük