Ilyen volt Hosszú Katinka titkos esküvője: sztárparádé vonult fel Szentendrén
Hosszú Katinka és kedvese, Gelencsér Máté másfél év együttlét után augusztus 22-én mondták ki az igent.

hosszú-katinka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka tegnap este férjhez ment szerelméhez, Gelencsér Mátéhoz. Az esküvőjük a legnagyobb titoktartás közepette zajlott, még a meghívókba is belefoglalták, vendégeik ne posztoljanak fotókat a szertartásról a közösségi médiába.

A Blikk információi szerint a nagy nap helyszínét a festői szépségű Szentendre adta, az ifjú pár hazánk legnagyobb szabadtéri néprajzi múzeumában, a Skanzenban esküdött egymásnak örök hűséget.

Hosszú Katinka férjhez ment

A helyszínen sztárparádé vonult fel. Többek között Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor, Iszak Eszter és Gyurta Dani, Verrasztó Evelin és Verrasztó Dávid, Kemény Dénes és Merkely Béla is hivatalos volt a lagzira.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté a Katinka című film díszbemutatóján májusban.
Hosszú Katinka és Gelencsér Máté a Katinka című film díszbemutatóján májusban.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A 33 éves olimpikon előre leszögezte, milyen ruhában szeretne megesküdni kedvesével. Nem akart eltérni a hagyományoktól.

- Csak azt tudom pontosan, hogy gyönyörű, letisztult, elegáns ruhában állok majd oltár elé. Sokan kérdezgetik, Baján vagy Budapesten lesz-e az esküvő. Nos, a két város között - mondta néhány hónappal korábban a napilapnak.

Pál Dénes esküvője

Az énekes és párja, Klátyik Heni kilenc együtt töltött év után összeházasodtak, esküvőjüket Tatán, egy provance-i stílusú helyen tartották. A menyasszony az esküvőn egy saját tervezésű ruhát viselt, amit a TV2 Sztárban Sztár című műsorában megismert varrónő készített el, és amihez a csipkét Németországból rendelték.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük