Szinetár Dóra fia megnősült: Marci 9 év után vette el a párját

Szinetár Dóra az Instagramon jelentette be, hogy Marci fia a hétvégén megnősült.

szinetár-dóra-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra az Instagramon jelentette be, hogy idősebbik fia a hétvégén megnősült. A színésznő posztját engedélykötelessé tette, így az az oldalán keresztül látható: ide kattintva nézheted meg, milyen gyönyörű menyasszony volt Marci kedvese.

Az ifjú pár és az örömanya fotójára pillanatokon belül özönleni kezdtek a gratulációk. A kommentelők nem győztek betelni a menyasszony, Bogi szépségével, aki hófehér csipkeruhában tündökölt anyósa oldalán.

Szinetár Dóra fia megnősült

"Szívből gratulálok! Sok boldogságot kívánok!"

"Gratulálok és sok boldogságot nekik. Valóban gyönyörű a menyasszony"

"Csudaboldog anyós éveket kívánok!"

szinetárék
Fotó: RTL Klub/Életünk története

Szinetár Dóra húszéves volt, amikor megszületett Lőcsei Jenő balett-táncossal közös gyermeke. Lőcsei Márton 25 éves fiatalember, a maga útját járja, és kerüli a nyilvánosságot. Utoljára 2021 októberében láthattuk a televízió képernyőjén, amikor együtt szerepeltek Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában. Akkor közösen vállalták be az időutazást. 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lányáról friss fotó látott napvilágot. Az édesanyja tett ki egy képet Zoráról, ritka pillanatok egyike, hogy egész alakos képen láthatjuk.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Életünk története

Ezt is szeretjük