Ő Völgyi Zsuzsi 20 évvel fiatalabb párja: az ismert zenésszel 2 éve vannak együtt

Völgyi Zsuzsi először posztolt közös képet szerelmével, aki nem más, mint a 2016-os Virtuózok című tehetségkutató győztese.

völgyi-zsuzsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Völgyi Zsuzsi arról ugyan már nyilatkozott, hogy szerelmes, párja kilétét egészen mostanáig titokban tartotta. A hétvégén rakott ki először közös fotót azzal a férfivel, aki elrabolta a szívét.

Az énekesnő 2020-ban beszélt először arról, hogy házassága válságba került, volt férjével akkor egy időre külön is költöztek, majd úgy döntöttek, adnak még egy esélyt arra, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat. Hiába próbálkoztak, 2021 novemberében bejelentette, végleg elválik gyermeke édesapjától. 

Völgyi Zsuzsi párja

Mára maga mögött hagyta a nehéz időszakot, 18 kilót fogyott, és két év együttlét után elérkezettnek látta az időt arra, hogy a nyilvánosság elé álljanak új párjával, a húsz évvel fiatalabb zenésszel, Kökény Tamással. Az Instagramon story formában tette közzé az első közös képüket.

völgyi
Fotó: Instagram/Völgyi Zsuzsi

- Igen, valóban ő a párom. Lassan két éve alkotunk egy párt, és úgy éreztük, itt az ideje vállalni a szerelmünket mindenki előtt. Lesznek még közös fotók, de nem akarunk együtt szerepelni, avagy nyilatkozni a magánéletünkről. Szeretnénk ezt a csodát magunknak megőrizni. Legyen annyi elég, hogy nagyon szeretjük egymást, nagy a boldogság - árulta el a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 23 éves zenészt a nagyközönség 2016-ban ismerhette meg, akkor nyerte meg a Duna Virtuózok című komolyzenei tehetségkutatóját. 

A napilap azt írta, a szerelmesek között egyáltalán nem okoz problémát a két évtizedes korkülönbség. Minden kerek egész az életükben, szakmailag is kikérik egymás véleményét.

Zsidró Tamás új párjával

Zsidró Tamás először posztolt fotókat új párjáról: a barna bombázóval a legtöbb képen szerelmesen bújnak össze. 

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük