Ő Kozso új párja: a szőke hajú sportolóval amerikai álomnyaralásukról posztolt

Kozso januárban tett ki több sejtelmes képet az Instagram-oldalára, most pedig a Fókuszban mesélt a szőke hölgyről.

kozso-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik követik Kozsót a közösségi médiában, azok számára feltűnhetett, január végén több olyan fotót is feltöltött az Instagramra, amelyeken egy titokzatos hölgy társaságában látható. 

Az amerikai álomnyaraláson készült képek és az azokhoz mellékelt romantikus sorok alapján csak sejteni lehetett, hogy az 58 éves előadó életébe újra bekopogtatott a szerelem. 

Kozso párja

A három kép egyikén egy női árnyék vehető ki, a másikon szívecskét formáztak a kezeikből. A január 22-én készült közös felvétel a legegyértelműbb, ezen Kozso szelfizett, partnere a homokban sétált, így hátulról rögzítette a kamera.

A Fókusznak beszélt először arról, valóban a párjával utazott el az egzotikus vakációra, de a hölgy arcát egyelőre nem szeretné megmutatni a nyilvánosságnak. Néhány információt viszont elárult róla: egy élvonalbéli sportoló rabolta el a szívét, akivel nemcsak a magánéletben, hanem a munkafronton is összeillő párt alkotnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Fantasztikus a kedvesem, mindenre odafigyel. Eljön a koncertekre, segít megcsinálni a plakátoktól kezdve a szerződéseken át a megrendelésekig mindent. Még arra is figyel, milyen szerkóba legyek, milyen legyen a séróm, az illatom, minden. 

kozso
Fotó: RTL/Fókusz

Mindezeken túl elmondta, párját a világ leghíresebb hosszútávfutói között tartják számon, hivatásából adódóan az egész világot bejárta. Azt is elárulta, hamarosan új szintre emelik a kapcsolatukat, közös tetoválást csináltatnak. Kedvese már hat alkalommal varratott magára, de neki ez lesz az első tetoválása.

Bálint Antónia párja

Amikor lánya iskoláskorba ért, Bálint Antónia egyik napról a másikra szüntette meg akkori Facebook-oldalát. Visszavonult a nyilvánosságtól, civil szakmára váltott, és bankárként lett sikeres. Három évvel ezelőtt a szerelem is rátalált, a sármos dr. Bársony Farkassal 2020 elején találkoztak.

Ezt is szeretjük