Völgyi Zsuzsi válik férjétől: az énekesnő belefáradt a sok ígérgetésbe

Völgyi Zsuzsi már nem lát reményt arra, hogy működik a jövőben a házassága, megelégelte a sok ígéretet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Völgyi Zsuzsi 2015 augusztusában ment feleségül Gáborhoz, kislányuk, Glória, 2017 márciusában született meg. A Romantic énekesnője 2020 tavaszán árulta el, hogy férjétől már 2019 augusztusában elköltözött a gyermekükkel. 

Azért döntött így, mert felőrölte az idegeit, hogy a házban az esküvő óta felújítási munkálatokat végez a férje, még a gyerekszoba sem készült el.

Völgyi Zsuzsi válik

Bár házasságuk válságba került, az énekesnő idén januárban már azt nyilatkozta, nem szeretne elválni: a külön töltött időszak ráébresztette, hogy Gábor nagyon jó apuka, ő pedig nem szeretne elválni a férjétől. Azóta megváltoztak az érzései és a véleménye: belefáradt a sok ígérgetésbe, és abba, hogy a ház csak nem készült el, nem tudnak hárman egy fedél alatt élni.

volgyi-zsuzsi
Fotó: TV2 Séf/Hal a tortán

- Egyszer csak azon kaptam magam, hogy eltelt egy év, és én Glóriával még mindig az anyukámnál élek, a házunk pedig sehol sem tart. Aztán eltelt még két év, az otthonunk ugyanúgy élhetetlen, én pedig még mindig a férjem nélkül élek. Akkor már kettecskén a kislányommal a csepeli lakásomban - mesélte Völgyi Zsuzsi a Story magazinnak.

Az énekesnő szerint kevés, hogy egy férj és apa heti egyszer-kétszer van együtt a családjával, és az anyára hárulnak a hétköznapi teendők a munkája mellett. Rájött, hogy igazából évek óta egyedülálló anyuka, ő pedig nem erre vágyott, amikor igent mondott Gábornak.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Élete nagy kudarcának tartja, hogy le kell zárnia a házasságát, és bár a kezdeti szerelem nagy volt, az érzései is megváltoztak a külön töltött időszakban. 

volgyi-zsuzsi-hal-a-tortan
Fotó: TV2 Séf

- Úgy döntöttem, jövő év elején beadom a válókeresetet, és elválunk a férjemmel. A férjem még hisz benne, hogy visszatalálok hozzá, de én már nem kergetek kósza ábrándokat. Nagyon szeretjük egymást, de az én érzéseim időközben barátivá szelídültek.

Túl sok volt az ígéret, és túl sok a csalódás

- vallotta be hetilapnak a 41 éves sztár. 

Kunovics Katinka 60 kilós fogyása

Bár közönsége 120 kilósan is odavolt érte, ő mégsem tudott megbékélni a súlyával. 2019-ben tudott véglegesen búcsút mondani a súlyfeleslegnek, összesen 60 kilóval lett könnyebb. Képes összeállításunkban megnézheted Kunovics Katinka átalakulását, valamint mutatjuk, mennyit változtak a korszak leghíresebb énekesnői - például Völgyi Zsuzsi, Mohamed Fatima vagy Baby Gabi.

Ezt is szeretjük