Veréb Tamás válik: feleségével 7 év után ezért folytatják külön

Veréb Tamás és felesége hét év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább.

Veréb Tamás válik
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Veréb Tamás válik, hét év után külön utakon folytatják táncművész párjával. A 27 éves színész, énekes ezt nem sokkal ezelőtt a közösségi oldalán jelentette be. 

A 2016-os Sztárban sztár nyertese azt írta, nagy szerelem volt az övék, de mostanra elfáradt. 

Veréb Tamás válik

Próbálták megmenteni a kapcsolatunkat, mindent megtettek, de belátták, hogy a sors másképp rendelte. Párkapcsolatukat is a legmélyebb tisztelet és szeretet jellemezte, a jövőben is jó barátként tekintenek egymásra.

Veréb Tamást és a táncos-koreográfus Klajkó Szandrát a munka hozta össze, 2015 óta alkottak egy párt. Azóta is gyakran dolgoztak együtt. A színész több mint négy együtt töltött év után, 2019 szeptemberében kérte meg kedvese kezét. Az eljegyzési gyűrű elkészítésében maga a vőlegény is részt vett. 

Veréb Tamás és Szandra a 2020-as, jubileumi Story-gálán.
Veréb Tamás és Szandra a 2020-as, jubileumi Story-gálán.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Az esküvőjüket 2020 februárjában tartották: úgy döntöttek, a nagy napot nem kívánják megosztani a nagy nyilvánossággal, így az egyik hétvégén titokban mondták ki a boldogító igent. Valentin-nap után egy nappal, február 15-én házasodtak össze egy vidéki helyszínen, de még Pest megyében, ahová lovaskocsival érkeztek. A nászútjukat a világjárvány miatt el kellett halasztaniuk, a korlátozások feloldása után azonban útnak indultak Horvátországba, Opatijában töltöttek el egy hetet. 

 Malek Miklós 8 év után elvált

Az X-Faktor egykori mentora 2013-ban vette feleségül lengyel származású szerelmét, Kasia Klisowskát. Az esküvőt Mauin, a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén tartották meg. "Békében és nagy szomorúságban váltunk el, és a mai napig szeretjük, tiszteljük egymást" - árulta el idén júniusban. 

Malek Miklós ezért vált el 8 év után: az X-Faktor mentora haza is költözik Európába

Malek Miklós a válása után közelebb szeretne élni a családjához, Los Angeles túl messze van.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük