Elvált Schmuck Andor és 27 évvel fiatalabb felesége: másfél évig voltak házasok
Schmuck Andor ma késő délelőtt azt posztolta, hivatalosan is elvált feleségétől, Esztertől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schmuck Andor az elmúlt két évben fiatal és gyönyörű szerelmével, illetve a látványos fogyásával került címlapra.

A 26 évvel fiatalabb egyetemistával, Eszterrel 2019 márciusa óta alkotott egy párt, egy hónappal később, áprilisban már el is jegyezte, szeptemberben pedig össze is házasodtak. 2020 januárjában életmódváltásba fogott, és tavaszra 20 kilót fogyott.

Schmuck Andor elvált

Idén februárban a Life TV Bréking című műsorában azt mondta, nem zavarják azok a megjegyzések, melyek szerint fiatal felesége csak a pénze miatt van vele, az ilyen kommenteket el sem olvassa. Nagyon boldogan élnek Eszterrel, de családbővítést nem tervez.

- Ötvenévesen az ember már gondolja át, sokkal felelősségteljesebb döntés, hogy vállal-e, vagy nem vállal gyereket. Nekem van egy elég konzervatív véleményem, mely szerint nem illendő pont a gyerek miatt. Mert mire felnő, én pont nem leszek mellette.

schmuck-andor2
Fotó: Life TV/Bréking

Arra a kérdésre, hogy ebben a neje, Eszter is egyetért-e vele, nemmel válaszolt.

- Azt gondolom, hogy nem, és így aztán bármi történhet. Ezért mondtam el az én konzervatív álláspontomat. Ezzel szemben elképzelhető, hogy jön majd baba. De ez egy másik történet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Schmuck Andor április végén egy szűkszavú bejegyzéssel okozott meglepetést a közösségi oldalán, ahol azt írta: "Házasság felbontása, Eszterrel úgy döntöttünk, elválunk." Bővebben nem kívánt nyilatkozni egyetlen lapnak sem.

Ma késő délelőtt azt posztolta a Facebookon, hogy hivatalosan is elváltak. A poszt alapján békességben váltak külön. "A PKKB jogerős döntése alapján - közös akaratunknak megfelelően - felbontotta házasságunk…" A házassági béke titkát taníthatjuk már mi! (...)"

A Tisztelet Társaságának elnöke már volt nős, korábbi feleségével 2009 júniusában a Szent István-bazilikában álltak oltár elé. Másfél év házasság után váltak el Krisztinával, 48 hónapig voltak együtt, ezért a bíróságról kilépve Schmuck Andor 48 szál vörös rózsát ajándékozott exének.

Cooky párja bikiniben

Cooky és 27 évvel fiatalabb párja, Szécsi Debóra kapcsolatát kezdetben sokan támadták a nagy korkülönbség miatt, de az idő őket igazolta: öt éve vannak együtt, és ma már kétgyerekes szülők. 95 százalékban ők vannak a gyerekekkel, és nem is igénylik azt, hogy csakis kettesben legyenek, nyaralni is négyesben mentek májusban Dubajba, ahol Debóra bikiniben is megmutatta magát. 

Ezt is szeretjük