Kovács Áron 25 év után válik - A műsorvezető először nyilatkozott ezzel kapcsolatban

Kovács Áron a Life TV Bréking című műsorában szólalt meg először a válásával kapcsolatban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Másfél héttel ezelőtt Kovács Áron azzal került címlapra, hogy 25 év után válik. A Blikk úgy értesült, feleségével már hónapok óta nem élnek együtt, és a szükséges papírokat is beadták a bíróságra. A műsorvezető akkor nem kívánt a napilapnak nyilatkozni.  

"Sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogom ezt az információt, mert nem haknizom a magánéletemmel, sem akkor, amikor éppen jó, sem akkor, amikor rossz. Annak idején a gyerekekkel sem kürtöltem tele a sajtót" - mondta szűkszavúan. 

Kovács Áron 25 év után válik

A 47 éves sztár a Life TV hétköznap esténként jelentkező Bréking című műsorában azt mondta, azért nem nyilatkozik, mert nincs itt az ideje, ez még egy folyamatban lévő ügy, és meg kívánja védeni a szeretteit. 

- Nagyon érdekes, hogy amikor megjelent a válásomról a hír a médiában - amit nyilván nem én akartam -, akkor elolvastam pár kommentet, és sokan megmartak azzal, hogy milyen sztárpárról beszélünk, sztárpár az Angelina Jolie és a Brad Pitt, és mit kell a magánéletével valakinek tolakodnia. Fogtam a fejem, mert ugyanezt gondolom. Sztárpár az Angelina Jolie és a Brad Pitt, én nem az vagyok. És nem én tolakodtam, hanem ez ilyen, ezzel nem tudok mit csinálni, és nem is szeretnék. 

kovacs-aron
Fotó: Life TV/Bréking

- Felhívtak azzal, hogy ez a tudomásukra jutott, mesélnék-e erről. Mondtam, hogy nem szeretnék. "De azt ugye tudod, hogy mi attól még írunk róla?" Mondtam, mindenki tegye a dolgát, írjatok. Egyébként nem írtak rosszat, bántót, én ennyivel letudom az egészet. Amikor ez nyugvópontra jut, minden szereplőjét biztonságban és nyugalomban tudom, akkor lehet erről bármennyit mesélni. Most azért nem nyilatkozok, mert ez egy folyamatban lévő ügy, szeretném megvédeni a szereplőket - magyarázta a 47 éves sztár a hétfő esti adás vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kovács Áron arról is beszélt, hogy ő már nagyon régen meghúzta a határt, és nem beszél a magánéletéről, ez nem egy új keletű dolog. Amikor megszületett a kislánya, a talpáról rakott ki egy képet, hogy örül neki, aztán nagyon sokáig nem mutatott fotót róla.  

- Évente egy-két képet rakok ki a gyerekeimről. Nagyon büszke vagyok rájuk, és amikor van egy-egy olyan fotó, szeretem megosztania világgal. A magánéletemről semmit, a munkámról se nagyon. Én a Facebookot inkább egy fórumnak tekintem, ahol megbeszélünk dolgokat.

kovacs-aron2
Fotó: Life TV/Bréking

- Tévéműsorokban is akkor jártam magánéleti dolgokkal kapcsolatban, amikor egy műsor kapcsán muszáj volt mennem. Tudjátok, milyen ez, part of the job, ez a munka része. Ha van egy új műsorod, el kell menni, kérdezni fognak a magánéletedről, nyilván valamilyen választ adni kell.  

Papp Gergő megmutatta, hol lakik

A Szigliget környéki otthonából meseszép a panoráma, a ház teraszáról számos gyönyörű képet posztolt már, amin nemcsak a szőlőtőkékkel és fákkal tarkított kert, hanem a közeli, erdőkkel és mezőkkel borított hegyek is láthatók.

Ezt is szeretjük