Zséda először nyilatkozott válásáról: 20 év után ezért lett vége a házasságuknak

Zséda először beszélt arról, hogy húsz év után elváltak férjével.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Júniusban mindenkit meglepett az a hír, miszerint Zsédenyi Adrienn, vagyis Zséda és férje húsz év után elváltak. 

A Blikk azt írta, az énekesnő és orvos férje "több hónappal ezelőtt, még a télen tett pontot a két évtizedes kapcsolatuk végére".

Zséda megszólalt válásáról 

A 45 éves sztár eddig nem nyilatkozott, most először a Nők Lapjának adott címlapos interjújában beszélt a válásáról. 

- Nem kudarc, inkább fejlődéstörténet ez! Egyszerűen másfelé fejlődtünk, és mostanra érett meg a döntés. Én erőt merítettem a változásból. A szeretet és az egymás iránti tisztelet viszont örökre megmarad. 

- Nemcsak azért, mert van egy közös gyerekünk, hanem mert ha valakivel az ember ennyi éven át jóban-rosszban együtt van, azzal szoros szeretetkötelék fűzi össze, ami soha nem szakadhat el. Mi szeretni fogjuk egymást ezután is, csak másképp. És természetesen egyetértésben neveljük tovább a fiunkat.  

Zséda fia, Nimród 2007 szeptemberében született. A 13 éves srác versenyszerűen úszik, a sport mellett zenélni is szeret, de énekelni nem, ugyanakkor ügyesen rappel. Édesanyja annyit árult el még róla a lapnak, hogy már tíz centivel magasabb nála, és nagyon közel állnak egymáshoz.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Mivel a volt férjével a mai napig nagy szeretetben nevelik a fiukat, továbbra is fontosak egymásnak, nem aggódik a közelgő karácsony miatt sem, ami sok szempontból más lesz, mint az előző években. 

zseda
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Ebben a családban mindenki annyira szereti egymást, hogy szerintem intelligensen fogjuk kezelni a helyzetet. A szüleimnél töltjük a szentestét, ahogy minden évben, és segítek anyukámnak főzni, Nimród és az öcsém két fia pedig beöltöznek.

Zséda dögös miniruhában

Az énekesnőt rég láttuk olyan szexi ruhában, mint a Dancing with the Stars október végi adásának extra fellépőjeként. A miniruha kiemelte viselője karcsú alakját, és a nézők le sem tudták venni a szemüket Zsédenyi Adrienn formás lábairól.  

Zsédát csak ritkán látni ennyire szexinek - Extra rövid ruhába bújt

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük