Zséda és ritkán látott fia közös fotón - Nimród nagyon helyes srác lett

Zséda egy szem gyermeke, Nimród ősszel már 13 éves lesz.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zséda 2007 szeptemberében adott életet egyetlen gyermekének. Nimróddal az énekesnő csak nagyon kevés magazinban szerepelt, a közösségi oldalain is csak nagyon ritkán posztol fotót a fiáról. 

A 45 éves sztár most kivételt tett, és egy fiával közös képet tett ki, ami a gyereknapon készült. A kommentelők nem győztek csodálkozni, Nimród mennyire megnőtt, és milyen helyes srác lett belőle.

Zséda fia, Nimród

Zséda 2000-ben ment feleségül dr. Takács Szabolcshoz. Férjéről azt mondta, ő a másik fele, tökéletesen kiegészítik egymást, igazi társ, aki mindig mellette áll, úgy éli meg a zenei sikereit, mint a sajátját. Ebbe a nagy szerelembe és idilli házasságba született meg az esküvő után hét évvel a gyermekük. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#willywonkaparty 🍩🍫#gyereknap

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés,

- Hatéves koromban már anyukást játszottam a babáimmal, nevelgettem őket. Később pedig tudatosan készültem az anyaságra, de persze bennem is voltak félelmek, hogy mi lesz, ha a fiamnál nem veszek észre időben valami problémát. Aztán megéreztem azt a szeretet vezérelte ösztönösséget, amely minden anyában benne van, és nem tévedhet - nyilatkozta 2012-ben, hozzátéve, hogy mindig úgy képzelte, két gyereke lesz.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🚤 #proudmom

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés,

2017 nyarán, amikor a 15. jubileumi koncertjei kapcsán vendégeskedett a Mokkában, azt mondta pletykákra reagálva, hogy férjével per pillanat nem gondolkodnak második gyermekben. 

- Igazából ez a téma egyáltalán nem aktuális, de én azért még nem vetettem el teljesen - zárta rövidre a témát a TV2 reggeli műsorában. 

Ada 14 éves ikerfiai

Ada és volt férje, Timó, azaz Bánszki László a VIVA TV sztárpárja volt. 2005-ben kötötték össze az életüket, bár a házasságuk csak négy évig tartott, kapcsolatukból egy ikerpár született, Bence és Bálint. A csinos műsorvezető a húszas évei elején járt, amikor életet adott gyermekeinek, így még meglepőbb, hogy 37 évesen már ilyen nagy fiúkkal büszkélkedhet.

Ezt is szeretjük