Horváth Gréta fia már ilyen nagy - Fotókon a 6 éves Filip
Friss fotókon mutatjuk, hogy Horváth Gréta milyen szép kisfiú édesanyja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta kisfia már hatéves, mosolyával pedig nem lehet betelni. Filip rengeteget nőtt az utóbbi években. A sztáranyuka nagyon büszke csemetéjére, így előfordul, hogy Instagram-oldalán mutatja meg követőinek, hogy milyen helyes fia van. 

Filip az első házasságában született, még csecsemő volt, amikor volt férje, Nikosz elköltözött közös otthonukból. Miután kettesben maradtak, nagyon szoros anya-fia kapcsolat alakult ki köztük.

Horváth Gréta fia 6 éves

Bár még csak hatéves, de már sportversenyeken indul. Édesanyja és jelenlegi férje, Meggyes Dávid esküvőjén is nagyon fontos szerepet osztottak rá, ő volt a gyűrűvivő a ceremónián. Az Instagram-sztár nemcsak imádni való képeket oszt meg gyerekéről, de a posztjai alatt érzelmes sorokat is ír arról, hogy mik a tapasztalatai édesanyaként.

„Nagyon szerencsés vagyok, mert vele tényleg nem sok a "baj". Valószínűleg ez annak is köszönhető, hogy 10 napos kora óta folyamatosan viszem magammal. Nem feszültem rá soha az anyaságra. Nyilván sokat hibáztam, vagy máshogy csináltam, mint sokan mások. Igyekszünk laza és vicces, következetes szülők lenni. Benne vagyunk a hülyeségben, eszünk este az ágyban. Morzsálunk a szőnyegen, csapkodjuk a vizet a kádban. Sárosak vagyunk, vizesek. Rohanunk a busz után. Rohanunk reggel. Kimaradunk olykor az oviból, hogy sutyiban moziba menjünk és játszóházba. Na de mikor tennénk ilyet, ha nem most? Lazaság, humor, könnyedség. Nekünk ezek itatják át a napjainkat.”

Képes összeállításunkban megnézheted a legcukibb képeket, amiket Horváth Gréta a kisfiáról, Filipről készített.

Ezt is szeretjük