Erős Antónia fia sztárokkal szerepel egy klipben - Matyi tehetséges dobos
Erős Antónia fia már egyéves korában megmutatta, hogy remek ritmusérzéke van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia fia különleges hollywoodi produkcióban vett részt. Czomba Imre Los Angelesben élő magyar zeneszerző a világ különböző tájain élő száz ismerősével, barátjával fogott közös, online zenélésbe. A nagyszabású vállalkozás legfiatalabb tagja Tóth Matyi, az RTL Klub híradósának gyermeke. 

Czomba számos magyar sikerprodukcióban működött közre, filmekhez, táncshow-khoz írt zenét. 2015-ben költözött a tengerentúlra, tagja a Televíziós Akadémiának, sok sorozathoz ír zenéket, Barbra Streisandnak is írt dalt, ami remélhetőleg hamarosan megjelenik. 

Erős Antónia fia tehetséges dobos

- Azt szoktuk mondani, hogy Matyi azóta dobol, amióta tud ülni, és felszabadult a két keze. Tényleg körülbelül egyéves lehetett, amikor azt láttuk, hogy mindenen dobol, és ráadásul elég szabályos ritmusban, tehát nem össze-vissza kalimpál, mint általában egy kisbaba. Először játékdobot vettünk neki, aztán komolyabbat, majd egy nagyon komolyat, mert kiderült, hogy nagyon tehetséges - mesélte a tévés a Fókuszban

eros-antonia
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A klipben csak pár másodperc erejéig látható, ahogy a többiek, de az édesanyja azt mesélte, akik látták Matyit játszani, mind rendkívül tehetségesnek tartották. 

- Én látom a rengeteg munkát, napi két-három órát is gyakorol. Több elismert szakemberhez is elvittük, tanárával, Köte Zoltánnal folyamatosan beszélgetünk. Nem mi döntöttük el, hogy tehetséges, hanem a visszajelzések alapján neveztetjük annak. (…)

eros-antonia-fia

- Ő azt mondja, szeretne zenész, dobos lenni, de azért az éneklés is benne van a pakliban, és emellett állatok mentésével vagy gyógyításával szeretne foglalkozni. Bármit is szeretne mindkét gyerekem, támogatni és segíteni fogom őket, hogy megvalósítsák azt, amit igazán szeretnének. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Matyi ikertestvére, Szonja is imádja a zenét, zongorázott, és a mai napig jár show-tánc-órára. 

- A testvérek között azért mindig van valamilyen szintű vetélkedés. A zene, a dobolás az a terület, ahol soha nem volt féltékenykedés, mert valahogy Szonja is érzi és elismeri, hogy a testvére ebben nagyon jó - árulta el a 49 éves sztár. 

eros-antonia-fia-dobol
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Czomba Imre a zenei projektjében csak megadta az első négy ütemet, a dallamot a többi zenész folytatta láncreakcióban. A munka egy hónapig tartott, a közreműködők 60%-a magyar, 16 országból összesen száz zenész tűnik fel a klipben. A legnagyobb név Kenny G, a magyarok közül láthatjuk és hallhatjuk Czutor Zolit, Gerendás Pétert vagy Auguszt Báriót.

Matyi úgy került be a projektbe, hogy Erős Antóniáék régóta ismerik a Los Angelesben élő zeneszerzőt, aki már dolgozott is együtt Matyival, amikor az a Madách Színház Rocksuli című előadásába jelentkezett. 

Erős Antónia és lánya bikiniben

Erős Antóniát még sosem láthattuk úgy, mint ahogy márciusban címlapon szerepelt: az RTL Klub híradósa bikiniben látható a lányával, Szonjával a tengerparton. A képet a férje készítette róluk a tengerentúli nyaralásukon.

Ezt is szeretjük