Szabó Zsófi: "Zsoltival különváltak az útjaink" - 4 év házasság után döntöttek így

Szabó Zsófi ma reggel jelentette be, hogy különváltak férjével.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi megdöbbentő bejelentést tett ma reggel: férjével, Zsoltival úgy döntöttek, hogy elválnak. 

Az RTL Klub műsorvezetője az Instagram-oldalára posztolta ki, hogy nem volt könnyű sem megélnie, sem beszélnie az elmúlt időszakról, bővebben pedig a Reggeliben mesélt a válásról. 

Szabó Zsófi különvált férjétől

"Ma reggel elmondtam, milyen időszak van mögöttem. Nem volt könnyű. Sem megélni, sem kimondani, elmondani pedig végképp nem. Zsoltival külön váltak az útjaink, de továbbra is közös a legfőbb célunk: a kisfiúnkat boldoggá tenni" - írta a posztjában. 

Szabó Zsófi és férje, Zsolti a 2017-es Story-gálán.
Szabó Zsófi és férje, Zsolti a 2017-es Story-gálán.
Fotó: Femina/Boodnár Zsófia

Szabó Zsófi 2015 nyarán beszélt először szerelméről, Zsoltról, akiről ekkor mutatott közös fotókat is. Azt mesélte, március elején jött össze a vele egyidős fiatalemberrel, de a lovassportnak köszönhetően már tinédzser koruk óta ismerték egymást. Egy évvel később, 2016 októberében tartották az esküvőjüket, kisfiuk, Mendel 2017 decemberében született meg. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Bár az Instagram-posztjai alapján sokan azt gondolták, minden rendben vele, sokan dicsérték is 12 kilós fogyása után, valójában nagyon nehéz időszak áll mögötte. Erről a Reggeli mai adásában beszélt. 

- Covidos voltam, beteg voltam, nem futhattam, és közben a férjemmel szétmentünk. Nagyon nehéz időszak van mögöttem. 

szabo-zsofi
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt. Együtt neveljük a kisfiunkat, aki élő bizonyíték arra, hogy ez egy szerelem volt. Nekünk egy nagyon intenzív hat évünk volt együtt. Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad, ez egyik félnek se jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem tudtam igazából hozzá, és hiába szereted a másikat, ez egy idő után kiütközik.

- Ha ennyire különbözik egymástól a világunk, akkor miért kellett nekünk mégis együtt lenni? Azért, mert szerelmesek voltunk. És Mendelnek meg kellett születnie. Hozzáteszem, hogy nagyon szeretem a családját, mi egy család maradunk.

szabo-zsofi-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A 32 éves sztár arról is beszélt, hogy könnyű megszólni azt, akinek az életébe sokan csak a közösségi oldalán keresztül láthatnak bele. Őt is sokan megszólták, milyen sokat fut, mennyire vékonyra fogyott, túlzásba vitte a fogyókúrát, miközben nem tudták, milyen nehéz időszakon ment keresztül.

- Én tényleg azt gondoltam, amikor Zsolti mellett letettem a voksomat, hogy ez életem végéig fog tartani. Nagyon eltökélt voltam a családanya szerepében, hogy feleség, édesanya legyek, de ennyi volt a közös utunk.

Az RTL Klub műsorában azt is elárulta, hogy végeredményben ő hozta meg a döntést, hogy folytassák külön utakon, de közös egyetértésben határoztak az elválásról.

Magyar sztárok rövid és hosszú hajjal

Kiss Ramóna manapság hosszú, szőke hajzuhataggal hódít, ám ez nem volt mindig így. 18 évesen neki is megtetszett a kurta frizura divatja, a tévében is így debütált a Barátok köztben. Nem ő az egyetlen, aki kipróbálta a rövid fazont, képes összeállításunkban láthatod Szabó Zsófit vagy Lolát is, akik egy időben megváltak hosszú tincseiktől.

Ezt is szeretjük