Pásztor Anna szakított: 30 év után váltak külön gyermekei apjával

Pásztor Anna és Galotti Balázs hónapokkal ezelőtt döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pásztor Annának jó pár érzelmes produkciót köszönhettek a Dancing with the Stars nézői, amelyekkel végül a dobogó harmadik fokáig sikerült menetelnie. Ám jóval többet kapott a műsortól, mint egy bronzérem. A tánc egyfajta terápiaként segítette átvészelni, hogy közel 30 év után szakított gyermekei édesapjával, Galotti Balázzsal.

Az énekesnő nagyon óvja a magánéletét: a gyerkőcöket ritkán mutatja meg a közösségi médiában, és annak ellenére, hogy kedvesével szerelmük a gimnáziumi éveik alatt kezdődött, 2017-ben a FEM3 Hálószobatitkok című műsorában mutatkoztak először együtt.

Pásztor Anna 30 év után szakított

Azt is hónapokon át sikerült titokban tartania, hogy a férfival úgy döntöttek, külön utakon folytatják az életüket. Noha a TV2 show-jában egy pillanatig sem látszott rajta, hogy küzdelmes időszakon megy keresztül, azt elárulta, hogy az Anna and the Barbies friss dalainak sokatmondó szövegeiből a rajongóknak feltűnhetett, hogy valami nem stimmel.

pásztor anna és göcse
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

- Nagyon szomorú dolog ez egy család életében, így a miénkben is az volt, amikor különváltak az útjaink hónapokkal ezelőtt. Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligensek, és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk - magyarázta a Blikknek.

pásztor anna dance
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Kapcsolatukból két gyermekük született, a hétéves Benji és négyéves kishúga, Zoé neveléséről továbbra is közösen döntenek.

- Minket a két gyermekünk örökre összeköt, és szerettük volna a különválásunkat úgy intézni, hogy ők a lehető legkevésbé sérüljenek. Minden velük kapcsolatos dolgot megbeszélünk, és számos alkalommal programokat is csinálunk együtt, de természetesen ez a helyzet soha nem egyszerű, és nem fájdalommentes.

Pásztor Anna kislánya

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen tündérien bohóckodott édesanyja táncpróbáján Zoé a testvérével, valamint további aranyos felvételeket is láthatsz Pásztor Anna kislányáról.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük