Pásztor Anna kislánya tündéri: Zoé is táncra perdült a testvérével
Úgy tűnik, Pásztor Anna gyerekei is örökölték a ritmusérzéket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pásztor Anna élete hónapok óta nem szól másról, csak a táncról. Október 10-én startolt el a TV2 új produkciója, a Dancing with the Stars, amelyben versenyzőként menetel előre partnerével, Köcse Györggyel.

Úgy látszik, hogy az a hatalmas szeretet, amelyet a különböző lépések elsajátítása okoz neki, a gyermekeire is átragadt. Kisfia, Beni és lánya, Zoé az egyik táncpróba alkalmával lepték meg édesanyjukat, és nem bírtak ellenállni a kísértésnek, rögvest táncra perdültek.

Pásztor Anna 4 éves kislánya, Zoé

„Szívmelengető próba-pillanat... Beni is megemelte Zoékát. Annyira édesek, hogy nem bírtam nem megosztani veletek” - írta róluk a büszke anyuka az Instagramon.

A rajongók nem tudtak betelni a négyéves kislány önfeledt mosolyával. Az énekesnő 2016. január 26-án adott életet második gyermekének, aki, ahogy cseperedik, egyre szebb lesz. Utoljára negyedik születésnapja alkalmából, a 2020-as év elején láthattunk róla tündéri fotókat. A gyönyörű felvételek Zoéról osztatlan sikert arattak, követői akkor úgy vélekedtek, hogy a sztárcsemete szépsége lélegzetelállító.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen tündérien bohóckodott a táncpróbán Zoé a testvérével, valamint további aranyos felvételeket is láthatsz Pásztor Anna kislányáról. 

Ezt is szeretjük