Szabó Zsófi 12 kilót fogyott: pár hónap alatt olyan karcsú lett, mint egy topmodell

Szabó Zsófi a márciusi karanténban határozta el, hogy visszatér a sportos élethez.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A koronavírus-járvány nem csak az egészségünkre veszélyes, a karanténidőszak az alakunkra is hatással van. A négy fal közé zárva hamarabb megkörnyékezzük a hűtőszekrényt, nehezebb rávennünk magunkat a sportra, és a tévé előtt ülve a nassolásnak is kevésbé lehet ellenállni.

Ezzel Szabó Zsófi is így volt egy ideig, ám hamar ráébredt arra, hogy a láblógatás nem az ő műfaja. Elhatározta, hogy visszatér korábbi, sportos életéhez. Tavaly májusban elkezdett futni, ennek eredményeképpen az alakja is sokat változott.

Szabó Zsófi 12 kilót fogyott

Az RTL Klub Reggeli nézőinek feltűnhetett, hogy a műsorvezető napról napra vékonyabb lett, mára pedig olyan karcsú alakkal büszkélkedhet, mint egy topmodell.

- Tavaly május óta 12 kilót fogytam, úgyhogy most nagyon jól érzem magam a bőrömben. Azért rám fért! Úgy érzem, hogy most vagyok jól. Nem sanyargatom magam, nem számolhatok be különleges diétáról. Amikor elkezdtem a futást, a nagy evéseket egy kicsit átalakítottam tudatosabb étkezéssé. Egészségesen eszem, nem sanyargatom magam, és lemozgom - árulta el a Fókuszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Miután 2017-ben életet adott gyermekének, Mendelnek, nem sűrűn húzta a lábára a futócipőt, így tavasszal fokozatosan rázódott vissza. Az öt-hat kilométeres távokból tizenöt lett, majd hat hét elteltével már a 200. kilométernél tartott. Nyáron még egy félmaratonra is benevezett.

- Amikor forgattuk a Maradj haza magadnak! című karanténműsort, akkor határoztam el, hogy ez az otthoni punnyadás, főzés és semmittevés nem én vagyok, hiszen alapvetően mindig is sportos lány voltam. Nemcsak a futás lett az új szerelem a 2020-as évben, visszatértem a lovagláshoz is. Megfogadtam, ha ovis lesz a kisfiam, akkor ezt az életmódot folytatni fogom, úgyhogy amíg ő óvodában van, én lovagolok és futok. Abszolút egy sportos életet kaptam vissza!

2020 nagy sztárfogyásai

A hazai sztárvilágban a fogyás terén sikeres volt az elmúlt esztendő, hiszen rengetegen intettek búcsút a feleslegüknek, mutatjuk 2020 leglátványosabb sztárfogyásait.

Ezt is szeretjük