Peller Mariann vékonyabb, mint valaha - A műsorvezető egyre csak fogy

Peller Mariann büszkén fotózza alakját tízkilós fogyása után.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Mariannt 2008 őszén ismerhették meg az RTL Klub nézői a Fogd a pénzt és fuss! című vetélkedő háziasszonyaként. Tévés karrierje eleje óta jócskán megváltozott a külseje, mára sokkal karcsúbb lett.

Nővérével, Peller Annával együtt kislánykoruk óta küzdöttek a kilókkal, az iskolában gyakran ki is gúnyolták őket alakjuk miatt. Friss képeivel fityiszt mutat az egykori csúfolódóknak, jobb formában van, mint valaha. 

Peller Mariann fogyása

2019 augusztusában kezdett el sportolni és tudatosabban táplálkozni, a kemény munka pedig szemmel láthatóan meghozta gyümölcsét: immár tíz kilóval mutat kevesebbet alatta a mérleg. Büszke is új formájára, amelyet követőinek az Instagram-oldalán sztori formájában mutatott meg összehasonlítva egy régebbi képével.

„Csak, hogy értsétek, minek örülök, mutatok egy képet, amin 25 éves vagyok” - írta a fotóhoz.

Aprólékosan összeállított napi étrenddel küzdötte le a kilókat, pontosan számolta a szénhidrátbevitelt, általában zabkásából, smoothie-ból és salátákból állította össze az étkezését, de állítása szerint nem csak ez volt sikere kulcsa. A mozgást is nagyon komolyan veszi, naponta legalább egy órát áldoz a sportolásra, emellett a fogyásához meg kellett érnie, lélekben is készen kellett állnia arra, hogy új formát öltsön. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire vékony lett Peller Mariann a fogyása után.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük