Fásy Zsüliett vörös bombázó lett - Látványos fogyása után alig ismerni fel
Fásy Zsüliett külseje annyira megváltozott, hogy a 22 éves lányt alig ismerni fel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Zsüliett elképesztő átalakuláson ment keresztül: alig ismerni fel, mert nem csak rengeteget fogyott, de szőke hajszínről vörösre váltott. 

Két és fél évesen ismertük meg, amikor befutott édesapjához a színpadra. Aztán ott is ragadt, Fásy Ádámmal rendszeresen felléptek élőben és a tévében egyaránt, apja szépségversenyein is segédkezett.

Fásy Zsüliett vörös lett

A kis Zsülike mára 22 éves, felnőtt nő, aki kevesebbet szerepel, mint az elmúlt években, inkább a háttérben tevékenykedik: ő vágja a Fásy Mulató fellépéseiről készült videókat, részt vesz a szépségversenyek és a Zenebutik csatornán futó műsorok szervezésében.

Friss fotóin alig ismerni rá, ugyanis nem csak rengeteget fogyott, de az augusztust új hajszínnel és frufruval köszöntötte. "#vöröslettem #újfrizura #kellegykisváltozás" - írta a közösségi oldalán. A követőinek bejött megújult külseje, sokak szerint telitalálat a hajszín, amitől az arca sokkal karakteresebb lett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Úristen, ez sokkal jobb, mint a szőke, nagyon jól áll, gyönyörű vagy vele, és a frufru is nagyon előnyös, jó a fodrászod!!! Maradj így! "

"Nagyon szép vagy, jó ez a szín! Igaz, kicsit fura a megszokott szőke után, de nekem bejön."

"Azta, alig ismerek rád! Rengeteg fogyás, új hajszín, de a szemed árulkodó, helyes vagy!"

Képes összeállításunkban előtte-utána fotókon láthatod, mennyire lefogyott és megváltozott Fásy Zsüliett. 

Ezt is szeretjük