Felismered a 18 éves Gáspár Virágot? A Győzike Show gyereksztárja nagykorú lett

Gáspár Virág a 18. születésnapját a szerelmével ünnepli Rodoszon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Virág mindössze kétéves volt, amikor elindult a Győzike Show, amelyben a nézők bepillanthattak a Gáspár család életébe. Az, hogy sokáig kamerák előtt élték az életüket, mindegyik családtag életére rányomta a bélyegét. Sokan ma is úgy emlékeznek a kisebbik Gáspár lányra, mint toporzékoló, hisztis kislányra. 

Pedig Gáspár Győző és Bea kisebbik gyereke a napokban nagykorú lett, a 18. születésnapját nem is a családjával, hanem a szerelmével ünnepli külföldön. 

Gáspár Virág 18 éves lett

- Virágot a párja, vagy ahogyan én hívom, a vőlegénye Rodoszra vitte nyaralni a születésnapjára. Mindig is ilyen fiút szerettem volna a lányaim mellé, aki romantikus, törődő, és megengedheti magának, hogy nyaralni vigye a szerelmét. Mi vittük ki őket a reptérre, persze féltjük, de most kell világot látni, amíg fiatal - árulta el a Blikknek Győzike. 

Gáspár Virág a 18. születésnapjára egy autót szeretett volna a szüleitől ajándékba, ám a szülők nagy egyetértésben úgy döntöttek, nem teljesítik a kívánságát, ez még korai. 

- 18 évesen még szinte gyerek, állandóan aggódnánk, rettegnénk, amikor kocsiba ül, nehogy baja essen. Nemrégen volt a balesetünk, óvnánk Virágot, így autó idén nem lesz.  

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változott a Győzike Show gyerekszereplője, Gáspár Virág az évek folyamán. 

Ezt is szeretjük