Mádai Vivien válik férjétől - Zoltánnal 6 év házasság után döntöttek így

Mádai Vivien és férje, Zoltán hat év házasság után úgy döntöttek, elválnak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien ma reggel váratlanul bejelentette, hogy férjével, Zoltánnal úgy döntöttek, elválnak útjaik. 

A TV2 műsorvezetője a tenyek.hu-nak nyilatkozott szűkszavúan a magánéleti változásról. 

Mádai Vivien válik

"Életem egy meghatározó szakasza most véget ért. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb. A magánéletemmel kapcsolatban többet nem szeretnék megosztani, kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben" - olvasható a közleményben.

Mádai Vivien és férje 2016-ban a Drágám, add az életed! című sztárpáros vetélkedőben.
Mádai Vivien és férje 2016-ban a Drágám, add az életed! című sztárpáros vetélkedőben.
Fotó: TV2

A 31 éves sztár még az RTL Klub műsorvezetője volt, amikor 2011 nyarán, egy trópusi szigeten feleségül ment az ugyancsak a televíziónál dolgozó Bencéhez, ám házasságuk mindössze nyolc hónapig tartott. 

2013-ban ismerte meg dr. Szabó Zoltán fogorvost, akivel találkozásuk szerelem volt első látásra. Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, Mádai Vivien négy hónapos ismeretség után várandós lett. 2014-ben, kisfiuk születése előtt nem sokkal összeházasodtak, Zénó 2014 szeptemberében jött a világra. 

2020 őszén a Nicsak, ki vagyok! második évadában Mádai Vivien is a jelmezbe bújt hírességek kilétét találgatta.
2020 őszén a Nicsak, ki vagyok! második évadában Mádai Vivien is a jelmezbe bújt hírességek kilétét találgatta.
Fotó: TV2

Egy héten belül Mádai Vivien már a második olyan műsorvezető, akinek családi élete harmonikusnak tűnt, ezért mindenkit meglepett a bejelentés, hogy a válás mellett döntöttek. Múlt pénteken a Reggeliben Szabó Zsófi beszélt arról, hogy hat együtt töltött és négy év házasság után válik, férjével már külön is költöztek. A 32 éves sztár szintén egy kisfiú édesanyja, Mendel 2017 decemberében született.

Mádai Vivien dögös ruhái

A 31 éves tévés szenzációsan nézett ki a TV2 szórakoztató műsorának decemberi döntőjében a csillogó miniruhában: az aszimmetrikus, zöld kreáció kiemelte karcsú alakját és irigylésre méltó lábait. Képes összeállításunkban megnézheted, Mádai Vivien milyen ruhákban ragyogott a Nicsak, ki vagyok? második évadában. 

Ezt is szeretjük