Schmuck Andor 20 kilót fogyott pár hónap alatt – Előtte-utána fotóval mutatta meg a változást
Schmuck Andor a karantén ideje alatt is folytatta a diétáját, már húsz kiló mínusznál jár.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Schmuck Andor három hónap alatt látványosan lefogyott, eddig összesen húsz kilótól szabadult meg. A politikus, aki szeptemberben lesz kereken ötvenéves, egy januári rutinvizsgálat után döntötte el, hogy változtat az életmódján. 

Február elsején kezdte el a fogyókúrát, a száz napja tartó diétának köszönhetően minden egészségügyi értéke javult - árulta el a Faceboookon. 

Schmuck Andor lefogyott 20 kilót

A közösségi oldalán számolt be arról, hogy amikor januárban kijött egy vizsgálatról, egy, a váróban helyet foglaló hat-hét éves kislány megkérdezte a nagymamájától: "Mama, a bácsi miatt miért kellett ennyit várni? Nem is beteg, csak kövér."

"Hazafelé menet végig a kislány szavai jártak a fejemben. És be kellett látnom, hogy tökéletesen igaza van. Amiért az orvoshoz járok, mind visszavezethető soványnak nem mondható testalkatomhoz. Így este megmondtam Eszternek, hogy új világ kezdődik. 

Azóta eltelt több mint 3 hónap, és több mint 20 kilónak mondtam búcsút. Nincs csodaszer, nincsenek módszerek, nincsenek tanácsadók, csak önfegyelem" - írta Schmuck Andor. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Tisztelet Társaságának elnöke április végén azt nyilatkozta a Ripostnak, hogy a ruhatárán látszik igazán, mennyit fogyott: 17 centivel lett vékonyabb a dereka, így az övét sokkal beljebb tudja csatolni, mint korábban. 

Schmuck Andor 2010-ben készült fotójához képest nemcsak jó pár kilóval könnyebb, de fiatalosabb is.
Schmuck Andor 2010-ben készült fotójához képest nemcsak jó pár kilóval könnyebb, de fiatalosabb is.
Fotó: MTI/Kovács Attila, Facebook/Schmuck Andor

Azt is elárulta, hogy az étrendje nem túl izgalmas, de a cél érdekében lemondott az ínycsiklandozó falatokról, a vízben párolt csirkemellre esküszik. Az is motiváló számára, hogy 26 évvel fiatalabb felesége, akivel tavaly szeptemberben házasodtak össze, az önkéntes karanténban is kitartóan edz otthon. Edzőtermi eszközök híján literes tartós tejjel izmosítja a karját, a hatos csomag literes kólával pedig a fenekét formálja még kerekebbre.  

Magyar sztárok látványos fogyása

Az egyik legnépszerűbb hazai séfet, Buday Pétert még hatalmas pocakkal ismerhették meg a nézők. 176 kilót nyomott, azonban túlsúlya egészségügyi problémákhoz vezetett, ezért fogyókúrába kezdett, és öt-hat év alatt ötven kilótól szabadult meg. Nem Buday Péter az egyetlen hazai sztár, aki az utóbbi években tetemes súlyfelesleget adott le. Nézd meg a többieket - van, akire rá sem ismerni!

Ezt is szeretjük