Schmuck Andor megnősült - 26 évvel fiatalabb szerelme gyönyörű menyasszony volt
Schmuck Andor a hétvégén feleségül vette a barátnőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schmuck Andor szeptember 28-án, szombaton feleségül vette barátnőjét, Esztert. A 49 éves politikus és a 26 évvel fiatalabb egyetemista fél évvel ezelőtt szeretett egymásba, március 11. óta alkotnak egy párt, egy nappal később egy kiállításon jelentek meg először egy párként a nagy nyilvánosság előtt. Áprilisban eljegyezték egymást, májusban pedig már arról nyilatkoztak, hogy az esküvő időpontját is kitűzték, és konkrét elképzeléseik vannak a 150 fős vendégsereg szórakoztatására. 

Az esküvőt Budapest egyik patinás, belvárosi szállodájában tartották, majd a násznép átvonult egy elegáns étterembe. A ceremónián és a lakodalomban csak a Ripost lehetett legyen, amelynek mai számában exkluzív fotók láthatóak, és részletek olvashatóak. A szertartás pontosan 11:11-kor kezdődött, aminek a férj szerint jelentősége van, de hogy mi, az csak a jövőben derül ki.

- Nem vagyok babonás, de ez az időpont nagyon fontos számomra, főleg a jövőre nézve - mondta a napilapnak Schmuck Andor.

A polgári szertartáson a pár két jó barátja volt a tanú, az egyházin pedig Fodor Zsóka és Korda György. A gyönyörű menyasszony egy klasszikus, letisztult, hófehér ruhát viselt, a csokra piros rózsákból állt, így összhangban volt a vőlegénytől megszokott, piros nyakkendővel.

Miután Schmuck Andor és Eszter kimondta a boldogító igent, a szertartás vezetője pedig házastársakká nyilvánította őket, Nyári Károly váratlanul leült a zongorához, és egy romantikus dallal lepte meg a szerelmeseket.

A szerelmeseket nem érdekli a nagy korkülönbség, sem az, hogyha egyesek szerint túl gyorsan halad a kapcsolatuk. 

- Nem ismerjük egymást rég­óta, de mi ilyenek vagyunk, mindent gyorsan csinálunk - mondta májusban a Borsnak a politikus, akit a társadalomtudományi karon tanuló lány pár hét alatt teljesen levett a lábáról.  

Eszter is azt nyilatkozta, már az első randin azonnal kiderült, hogy működik közöttük a kémia. A 24.hu-nak azt is elárulta, hogy mindig idősebb párja volt, az érett férfiakat szereti. Igazi úriembernek tartja a párját, akinek a hangjába szeretett bele, és akit a szülei is megkedveltek, mert látták, hogy odáig vannak egymásért.

Hazai sztárok, akik 2018-ban házasodtak össze

2018-ban igazi esküvői dömping volt a hazai sztárok körében. Még soha nem házasodtak össze annyian a hazai hírességek közül, mint az elmúlt egy évben. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik 2018-ban tartották az esküvőjüket. Pazar menyasszonyi ruhákat is mutatunk!

Ezt is szeretjük