Jáksó László 51 évesen megnősült - Sokáig titokban tartotta az esküvőt
Jáksó László titkos esküvőn feleségül vette civil párját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jáksó László egy ideje már nős, az egykori rádiós és tévés műsorvezető, a Sláger FM kreatív igazgatója a rádióadó tizedik születésnapján, a Sláger Partyn árulta el, hogy titokban elvette feleségül a párját.   

- Megnősültem, 51 évesen végre házas vagyok. (…) Nem a médiában dolgozik, teljesen civil, szeretne is az maradni, de azt mindenkinek elárulhatom, hogy nagyon boldogok vagyunk - árulta el a Blikknek

Jáksó László a 2019. szeptember 13-án megrendezett Szinkronikum Díjátadó Gálán.
Jáksó László a 2019. szeptember 13-án megrendezett Szinkronikum Díjátadó Gálán.
Fotó: Puzzlepix/Samu

A szerelméről nem kívánt ennél többet mesélni, tavaly decemberben a MikulásGyár megnyitóján azonban a Lokálnak annyi elmondott, hogy a 2018-as lesz párjával a második közös karácsonyuk. Korábban kinevette volna azt, aki azt mondja, csillogó égősorral díszíti ki a lakást, mert régebben nem igazán várta a karácsonyt, a párjának azonban fontos ez az ünnep, így most már számára is az. 

- Az idei tulajdonképpen már a második közös karácsonyunk a párommal, egy éve vagyunk együtt, de mivel nemrég ünnepeltük az első évfordulónkat, papírforma szerint a tavalyi karácsony volt az első közös ünnep. Az idei azonban sokkal különlegesebb, hiszen ez már egy közösen eltöltött év után az első. A díszeket is együtt tesszük ki, teljes lesz a karácsonyi pompa a lakásban - mondta tavaly év végén a lapnak. 

A 3. Szinkronikum Díjátadó Gálán jól látható volt a karikagyűrűje.
A 3. Szinkronikum Díjátadó Gálán jól látható volt a karikagyűrűje.
Fotó: Puzzlepix/Samu

Azt is megosztotta az újság olvasóival, hogy együtt él a párjával, akinek nagy szerepe van abban, hogy kiegyensúlyozottnak érzi magát, megtalálta a helyét. Szerelmének köszönhető az is, hogy életmódot váltott, aminek a következtében 24 kilót fogyott, a hölgy ugyanis sokat fut. Jáksót a futásra ugyan nem tudta rávenni, de az 51 éves sztár is igyekszik sokat mozogni. 

- Felhívta a figyelmemet, hogy többször kell kimozdulni, biciklizek és sétálok. Ami viszont a legfontosabb, hogy leszámoltam az éjszakai nassolással, és abban a pillanatban elkezdtem fogyni. Este tíz körül lefekszem, és reggel hatkor kelek, így nem járok rá éjszaka a hűtőre, mert éppen alszom. 

Jáksó László rádiós műsorvezetőként kezdte pályafutását, előbb a Kossuth Rádióhoz, azután a Danubius Rádióhoz szerződött, ahol 1998-tól 2009-ig vezette saját nevével fémjelzett műsorát, a Jáksó Hot 20-at. 2009-ben, a Danubius Rádió megszűnését követően az ugyanazon a frekvencián működő Class FM-hez igazolt, amely 2018 októberében szűnt meg. 2000-től 2016-ig a Heti Hetest is vezette az RTL Klubon.

Jáksó László napjainkban számítógépes programokat ír, valamint a Sláger FM kreatív igazgatója, de hétvégente műsort is vezet az adón. Ha kapna egy olyan ajánlatot, ami érdekli, a tévézéshez is visszatérne. 

A Danubius Rádió egykori műsorvezetői ma

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néznek ki, és mivel foglalkoznak a Danubius Rádió egykori műsorvezetői napjainkban.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük