Fekete Dávid titokban megnősült - Ikrekkel várandós szerelme gyönyörű menyasszony volt

Fekete Dávid és szerelme összeházasodtak, decemberben pedig ikreik születnek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fekete Dávidot 2008-ban, a Megasztár negyedik szériájában ismerte meg az ország. A kisfiús külsejű sztár ma már 32 éves férfi, aki Cserpes Laurától való válása után újból megnősült. 2015-ben ismerkedett meg szerelmével, Reginával, aki egy jelenleg ötéves kislányt hozott a kapcsolatukba. 

Több mint négy együtt töltött év után már egy ideje téma volt közöttük az esküvő, majd amikor megtudták, hogy Regina várandós, augusztusban, szűk körben össze is házasodtak - árulták el a Blikknek. A ceremóniát az ötéves Leila is nagyon élvezte. 

- Úgy élte meg, hogy az anyukája egy hercegnő, de számára a legnagyobb boldogság mégiscsak a kis tesók érkezése. Nagyon meghitt volt az esküvő, ezért is nem szerettünk volna nagyobb felhajtást - mesélte Fekete Dávid a napilapnak, amely esküvői fotókat is kapott. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nincs hozzátok fogható. ❤❤❤❤❤

Fekete Dávid (@fekete_david_singer) által megosztott bejegyzés,

Regina gyönyörű menyasszony volt hófehér csipkeruhájában, amely kiemelte gömbölyödő babapocakját. Két csöppséget hord a szíve alatt, ugyanis ikrekkel várandós. A kicsik várhatóan decemberben jönnek világra, akkor ötfős nagycsaláddá válnak. 

- Nagyon meglepődtünk, amikor kiderült, nem egy baba, hanem kettő lesz, de az első sokk után tényleg elöntött minket a boldogság. Főleg úgy, hogy gyerekkoromban sokszor álmodtam arról, hogy ha majd egyszer apa leszek, szeretnék ikreket, mert az nagyon különleges dolog. Tessék, most teljesül az álmom! - áradozott az énekes. 

Fekete Dávid a Megasztár 4 idején és napjainkban.
Fekete Dávid a Megasztár 4 idején és napjainkban.
Fotó: Facebook/Fekete Dávid

Fekete Dávid számára a zenélés továbbra is fontos, az Old Gold nevű retró együttessel járja az országot, amivel magyar és külföldi slágereket játszanak, így a Queen, Tom Jones, a Beatles, a Bikini, Máté Péter vagy az LGT ismert slágerei is felcsendülnek koncertjeiken. Az énekes fő foglalkozása azonban civil, egy autókereskedést igazgat.  

Patai Anna 11 éves kislányból gyönyörű nő lett

Patai Anna a 2010-es Megasztár színpadán csillogtathatta meg énektudását, a bűbájos, tündéri kislány pedig egy csapásra a zsűri és a nézők kedvence lett. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az évek során. Nem biztos, hogy felismernéd őt, ha elmenne melletted az utcán.

Ezt is szeretjük