Így néz ki most a 41 éves Oláh Ibolya - Visszatért a rivaldafénybe
Oláh Ibolya három év kihagyás után önálló estjével tért vissza a színpadra.

olah-ibolya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Ibolyát a 2003 őszén indult Megasztárban ismerte meg az ország. A TV2 tehetségkutatójának első szériájában ugyan a második helyezett lett, de a nézők ugyanúgy a szívükbe zárták, mint a győztes Tóth Verát. Az énekesnő az elmúlt három évben visszavonult a nagy nyilvánosság elől, de most önálló esttel tért vissza. 

- Tizenegy éven keresztül fesztiváloztam, belefásultam. Akartam egy kis nyugalmat. Három évig semmit sem csináltam, nem érdekelt az egész, aztán találkoztam Nagy Vikivel, kitaláltuk a műsort. Megtaláltam magam, és úgy beszélhettem, mint előtte soha - mesélte a 41 éves sztár a Blikknek

Azt is elárulta a napilapnak, hogy nagy, közös színházi projektre készül Presser Gáborral. A Megasztár egykori zsűritagjának sokat köszönhet.

Amikor a Spektrum Home Tesztbeszéd című műsorában szerepelt idén januárban, arra a kérdésre, hogy a tehetsége mellett minek volt nagyobb szerepe a karrierjében, a szerencsének vagy mások segítségének, Oláh Ibolya az utóbbit válaszolta.

- Például Presser Gábornak. Számtalan olyan zenésszel, zeneszerzővel, szövegíróval találkoztam, akik karon fogtak, és elkezdtek tanítani, irányítani, dolgozni velem - mondta a műsorban. 

Az énekesnő a Tesztbeszédben azt is elmondta, hogy a tehetségkutató vége felé már megbánta, hogy jelentkezett. 

- Én akkor nem éreztem azt, hogy tudnék énekelni, igazából a műsor végén már nagyon megbántam, hogy jelentkeztem. Nem értettem, kik ezek az emberek, miért jönnek oda hozzám, miért akarnak barátkozni velem, miért szeretnek. Nem értettem ezt a fajta világot, nem értettem, hogyan működik.

Ma már nem indulnék el, inkább valamilyen civil munkában lennék sikeres.

Kiváló tetoválóművész lennék például - mondta, hozzátéve, örül, hogy végül annak idején az éneklést választotta.

Szíj Melinda egykor és most 

Szíj Melinda a Megasztár történetének egyik legmegosztóbb versenyzője volt. A 2010-es tehetségkutatóban az akkor 41 éves, asszisztensként dolgozó hölgyet sokan csúfolták ikonikussá vált csíkos szatyra és kék kardigánja miatt - egyesek nem értették, hogy mi keresnivalója van a show-biznisz világában, míg mások rajongtak érte, hangját és előadásmódját Édith Piaféhoz és Barbra Streisandéhoz hasonlították. Március végén ünnepelte az ötvenedik születésnapját. Nézd meg, mennyit változott az énekesnő az elmúlt kilenc év alatt!

Ezt is szeretjük