Titkos esküvőt tartott az RTL klub műsorvezetője - Meseszép menyasszony volt Tokár Tomi párja
Összeházasodott Tokár Tamás műsorvezető és Kovács Dorottya blogger.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első randevújuk után napra pontosan három és fél évvel örök hűséget fogadott egymásnak Tokár Tamás és Kovács Dorottya. Az RTL Klub Fókusz című műsorának műsorvezetője és a gyönyörű blogger, akiket a kereskedelmi csatorna Nyerő Páros című műsorában tavaly ősszel ismerhettek meg a nézők, titokban házasodott össze a Nyíregyháza közelében található Biriben, a hatalmas parkkal körülvett Le Til Kúriában. 

A 34 éves tévés másfél évvel ezelőtt a Grand Canyonban kérte meg szerelme kezét, aki kislánykora óta tudta, hogy a férjét Tominak fogják hívni. 

- Volt a családban egy rokonszenves pár, a férfit Tominak hívták. Oly szépen, idilli módon éltek, hogy én is hasonlóra vágytam - egy másik Tomival. Azóta az az egyik életcélom, hogy egyszer menyasszony legyek, igen, már azóta tervezgettem az esküvőmet - mesélte Kovács Dóri a Story magazinnak, amelynek újságírója és fotósai jelen lehettek az esküvőn. 

A szervezés oroszlánrészét a Chloé from the Woods bloggere vállalta magára, párjának csak akkor kellett véleményt mondania, amikor valaminek a végső két verziója közül kellett dönteni. Kovács Dorottyának a menyasszonyi ruhájáról is konkrét elképzelései voltak. A sellő fazonú, hátul mélyen kivágott, szűk, csupa csipke, alul bő uszályos Daalarna ruha tervezésében aktívan részt vett. Azért is sokat tett, hogy tökéletesen nézzen ki a mesés kreációban.  

- Sokat edzettem, kerültem a cukros ételeket, és persze a növekvő stressz miatt is fogytam öt kilót. Elárulom, a végén már szakemberhez is fordultam. Az orvos olyan anyagot fecskendezett a hasamba, ami lebontja a zsírt, majd pedig a nyirokcsomókon távozik a szervezetemből. Egy sellő menyasszonyi ruhában minden látszik, és én arra vágytam, hogy tökéletesen simuljon rám. Persze Tominak is tetszeni akartam - árulta el. 

Sikerült! Amikor a műsorvezető meglátta az álomszép menyasszonyi ruhában felé lépkedő szerelmét, potyogtak a könnyei.

A kertben rendezett ceremónia után az újdonsült házaspár sziromesőben vonult a kúria épületéhez. Volt csokoreldobás, fotózkodás, majd következett a lagzi. A háromemeletes esküvői tortát éjfél előtt a kertben vágta fel az ifjú pár, akiknek a vendégek csillagszórókkal sorfalat állva mutatták az utat. 

Kovács Dorottya éjfél után tűzpiros, felül csipkés menyecskeruhát húzott, ebben pörgette meg a násznép, akiktől Tokár Tomi pénz helyett kaparós sorsjegyeket gyűjtött. A vendégek egy része hajnalig ropta, köztük a Nyerő Párosban megismert Sánta Laci és Juliska vagy Dobó Ági és párja. 

Hazai sztárok, akik 2018-ban házasodtak össze

2018-ban igazi esküvői dömping volt a hazai sztárok körében. Még soha nem házasodtak össze annyian a hazai hírességek közül, mint az elmúlt egy évben. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik 2018-ban tartották az esküvőjüket. Pazar menyasszonyi ruhákat is mutatunk!

Ezt is szeretjük