Cooky 27 évvel fiatalabb párja bikinis bombázó: Dubaj tengerpartjáról posztolt képeket
Cooky párja, két kisfiának édesanyja szenzációsan néz ki bikiniben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cooky és 27 évvel fiatalabb párja, Szécsi Debóra kapcsolatát kezdetben sokan támadták a nagy korkülönbség miatt, de az idő őket igazolta: öt éve vannak együtt, és ma már kétgyerekes szülők. 

Kevin 2018 januárjában született, és még csak egyéves volt, amikor az édesanyja a kisöccsével volt várandós: Nátán 2019 augusztusában jött a világra. 

Cooky párja bikinis bombázó

A Fókusznak februárban azt mesélte, a második gyermek érkezése sok energiájukat felemésztette, hiszen az újszülött ellátása mellett arra is igyekeztek figyelni, hogy az elsőszülött kisfiú ne érezze úgy, rá már sokkal kevesebb idő jut. Bár Debóra szülei vigyáznak néha a fiúkra, 95 százalékban a szülők vannak a gyerekekkel, és nem is igénylik azt, hogy csakis kettesben legyenek, mert nagyon hiányzik nekik a két csöppség, ha nincsenek a házban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha nyaralni mennek, azt is négyesben teszik. Dubaj az egyik kedvenc helyük, tavaly karácsony előtt is elutaztak pár napra, és bő egy hete is. Az 51 éves műsorvezető és DJ gyönyörű párja bikiniben is megmutatta magát az Arab-félsziget tengerpartján. 

A több mint százezer követővel rendelkező influenszer, Szécsi Debóra tavaly májusban bevallotta, hogy két kisgyerek mellett korábban nem volt ideje sportolni, de amióta elkezdte, sokkal jobban érzi magát a bőrében. Az eredmény is látszik, a kommentelők nem győzték dicsérni bomba bikinis alakját, amiről több fotót is posztolt.  

Ezt is szeretjük