Kállay Bori először nyilatkozott a Vitray Tamástól való válása óta: több mint 30 évig voltak együtt
Kállay Bori úgy véli, a fájdalmat meg kell gyászolni, de aztán tovább kell lépni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kállay Bori nehéz időszakon van túl, de az optimizmusát nem veszítette el. Pár hete átesett a koronavíruson, két hétig lábra sem bírt állni, a lánya, az öccse és a szemben lakó baráti házaspár segítette azzal, hogy letették a kapu elé, amire szüksége volt. 

A Meglepetés magazinnak azt nyilatkozta, pont jókor épült fel, hogy ne csússzon le a tavaszi munkákról a kertben. 

Kállay Bori a válása után

Veteményest és virágokat is gondoz, napi három órát dolgozik a kertben, ami nemcsak átmozgatja, de lelki terápia, kikapcsolódás, elfoglaltság és hobbi is a számára. Emellett elkezdte felfrissíteni a német nyelvtudását és - miután már fél éve nem énekelt - a skálázást is. 

- Október óta nem álltam színpadon, pedig ez az életem, ez a hivatásom. Ha színházi feladataim vannak, nem érdekel a kert, az a legfontosabb, hogy a színpadon ezer százalékban teljesítsek. Ha felkérnek, örömmel megyek. Játszottam a Veszprémi Petőfi Színházban operettben és prózai szerepben, a Rátonyi Róbert Színházban helyet kapott a Dédelgetett álmaim című, az ötvenéves pályafutásom alkalmából készült, jubileumi műsorom is - mesélte a lapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 72 éves sztárnak a világjárvány előtt is kijutott a megpróbáltatásokból: két évvel ezelőtt elveszítette a 97 éves édesanyját, 2019 novemberében pedig kiderült, hogy Vitray Tamással 32 év után elválnak

kallay-bori
Fotó: FEM3/FEM3 Café

- Minden fájdalmat meg kell élni, meg kell gyászolni, de aztán muszáj továbblépni, hogy tovább tudjunk élni. Annak kell örülni, ami van! A szingliéletnek is megvannak az előnyei meg a hátrányai is, de az életben semmi sem fehér vagy fekete, minden kicsit szürkés, de az, hogy kifehéredjen, csak rajtunk múlik! - mondta a színésznő, aki bővebben nem kívánt beszélni a magánéleti változásról. 

Sunyovszky Szilvia, a Fekete gyémántok színésznője

A fél ország beleszeretett, amikor a Jókai Mór azonos című regényéből 1977-ben bemutatott színes, magyar filmdrámában, a Várkonyi Zoltán rendezte Fekete gyémántokban eljátszotta Evila szerepét. Számos filmben szerepelt, húsz éven át volt a Madách Színház egyik vezető színésznője, 2020-ban Kossuth-díjjal tüntették ki, 2021 februárjában ünnepelte a 73. születésnapját. 

Ezt is szeretjük