Kamarás Iván édesanyja 77 évesen is kifinomult szépség - A Vogue magazinban is modellkedett

Az egykori balettművészen, Uhrik Teodórán nem fog az idő vasfoga.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kamarás Iván édesanyja igazi kortalan szépség, képeit elnézve szinte képtelenség elhinni, hogy az egykori táncművész 1943. augusztus 27-én született, így 77 éves.

Uhrik Teodóra lenyűgöző karriert futott be, mindössze hétéves volt, amikor édesanyja beíratta az Állami Balett Intézetbe, ezután a határ a csillagos ég volt karrierjében: alapító tagja volt a Pécsi Balettnek, a Táncművészeti Főiskolán táncpedagógusként szerzett diplomát, majd olyan színházak darabjait koreografálta, mint a Budapesti Kamara Színház, a József Attila Színház vagy az Egri Gárdonyi Géza Színház.

Kamarás Iván gyönyörű édesanyja

Esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, 2017 októberétől a Pécsi Balett ügyvezetői igazgatói székében foglal helyet. Fiatalosságát állandó mozgással tartja meg, de azt is fontosnak találja, hogy szembe menjen a szerinte kialakult közvéleménnyel.

 - Szeretem hirdetni azt, hogy hatvan után is van élet. Magyarországon nagyon rossz kultúra ez a „nyuggerkultúra”, hogy az öregember nem kell. Ha van tudás, bölcsesség és tapasztalat, azt használni kéne, nem kiradírozni - mondta a Tények Plusz riportjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

 A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művészen az olasz Vogue magazin szeme is megakadt, miután lélegzetelállító képeket készített róla egy hazai modellügynökség fotósa 2019 decemberében.

- A kedves fotós hölgy bepályázott a Vogue-ba, és megnyerte. Ez egy kedves felajánlás volt a részemről, megmutatni, hogy lehet hetven felett is elegánsnak lenni.

A művésznő számára fontos, hogy inspirálja a környezetében élőket, ezért mindig ügyel rá, hogy a legjobb formáját hozza.

- Ha emberek előtt állok, vagy tanítok, van egyfajta kötelezettségem, hogy úgy viselkedjek, vagy úgy nézzek ki, ami lehet példa, ami követhető.

Kamarás Iván fia

Kamarás Iván két fiú büszke édesapja, elsőszülött fia, Igor első házasságából született, második gyermeke, Zalán 2003-ban látta meg a napvilágot, ő a színész egy másik kapcsolatából született. A nagyobbik fiú márciusban ünnepelte 18. születésnapját, így ő már hivatalosan is a nagykorúak táborát erősíti, míg öccse idén lett 16 éves.

Ezt is szeretjük