Esztergályos Cecília smink nélkül: a 78 éves színésznő fotójára özönlenek a bókok

Esztergályos Cecília hajcsavarókkal a fején és smink nélkül nagy sikert aratott a Facebookon.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Esztergályos Cecília balettművészként végzett, majd 1960 és 1963 között a Pécsi Balett szerződtette. 1964-ben aztán pályát váltott, és elkezdte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, ahol 1968-ban diplomázott. 

Több mint ötven éve szórakoztatja a közönséget. 2018-ban megkapta a Kossuth-díjat, 2020-ban Örökös tag lett a Halhatatlanok Társulatában.

Esztergályos Cecília smink nélküli fotója

A balettos múlt Esztergályos Cecília alakján is meglátszik, sokan megirigyelhetik a 78 éves sztár vonalait. Az 1943. január 26-án született színésznő a színpadon és a kamera előtt mindig talpig sminkben volt látható, de arcbőrét mindig gondosan ápolta - friss fotója is ezt bizonyítja. Akkor sem esik kétségbe, ha zárva tartanak a kozmetikák és a fodrászatok.  

A Facebook-oldalára kiposztolt smink nélküli képére, ahol hajcsavarókkal a fején látható, özönlöttek a bókok. Kolléganője, Papadimitriu Athina színésznő vagy a Família Kft. című sorozatban a lányát alakító Xantus Barbara is dicsérte.  

"A szépség kortalan! ÖN nem csak testében szép, hanem lélekben is. Isten áldja Cecília!"

"Hihetetlen ez a vitalitás és ennyi pozitív energia. Művésznő, követendő példa!"

"Cilikém, te királynő, mindig gyönyörű vagy!"

"Cukiság minden szinten! Hiába, az örök optimizmus fiatalít! Ölelésem!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Esztergályos Cecília irigylésre méltó külsejének titkát 2017-ben öt pontban foglalta össze a Borsnak.

esztergalyos-cecilia-smink
Fotó: Facebook/Esztergályos Cecília

Azt javasolta, űzzünk olyan hivatást, ami boldoggá tesz, de legalább ugyanilyen fontos, hogy férjet is jól válasszunk. Végezzünk házimunkát, aludjunk sokat, és a mozgást sose hagyjuk abba, ő is mindennap tornázik, csak akkor mulasztja el, ha tényleg nagyon-nagyon fáradt. 

Esztergályos Cecília otthona

A színésznő és férje, Fonyódi Péter lassan négy évtizede élnek együtt, otthonuk egy Pest megyei településen, Solymáron található. Az erdő szélén álló, 300 négyzetméteres házat a magyar organikus építészet mestere, Makovecz Imre álmodta meg.

Ezt is szeretjük