Tolvai Reni 55 éves édesanyja smink nélkül és kifestve: ekkora a különbség
Tolvai Reninek az édesanyja volt a modellje: gyönyörű sminket mutatott kifejezetten ötven fölötti nőknek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni édesanyja nem szeret szerepelni, de a születésnapján, családi ünnepeken hagyja, hogy lánya közös fotóval lepje meg a rajongóit. 

Akkor is láthattuk az 55 éves Georgettát, amikor tavaly december elején az énekesnő egy posztjában megmutatta, egymást támogatva milyen sokat fogytak: fél év alatt az L-es méretet S-esre cserélték. 

Tolvai Reni édesanyja smink nélkül és kifestve

Az elmúlt bő fél évben 17 kilót fogyott Tolvai Reni, most azt mutatta meg, mennyit változtat egy ötven fölötti nőn egy jól megválasztott smink. Egy évébe telt, amire rá tudta beszélni az édesanyját, hogy legyen a modellje. Előtte-utána fotókat posztolt az átalakulásról. 

"Szerettem volna egy olyan sminkvideót készíteni nektek, ahol egy 55+ -os arcot sminkelek ki, amin egyetlen egy beavatkozás sem volt, és akinek rejtett szemhéja van" - írta az Instagramon.

A fotómontázsra záporoztak a bókok. Sokan írták, hogy az édesanyjának alapból nagyon szép bőre van, természetesen szép volt a sminkelés előtt is, utána pedig még szebb lett.

"Nagyon szép anyukád van. A saját oldalán van egy kép, amin vörös rúzst visel. Eszeveszett jól áll neki az a szín!"

"Renikém, volt kitől örökölni a szépséged! Csodálatos anyukád van! Van sminktudásod és érzéked a sminkeléshez. Nagy művészi hajlamra vall!"

"Ez a smink brutál jó lett Anyukádnak. Nem túl sok, nem hivalkodó, ízléses, nagyon-nagyon tetszik!"

"Finom smink, fiatalabb és frissebb arc! Profi vagy, nagyon tetszik, mert szolid, természetes. Szép az anyukád mindkét képen!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Tolvai Reni videót is posztolt a sminkeléshez, amit érett bőrhöz és rejtett szemhéjhoz igazított. 

Azt is leírta, milyen termékekkel készítette elő az édesanyja bőrét, és milyen színű sminktermékeket használt. 

Tolvai Reni és más magyar sztárok smink nélkül

Tolvai Reni tud és szeret is sminkelni, de vannak olyan posztjai is, amelyeken smink nélkül látható. Az énekesnő ilyenkor teljesen másképp néz ki, de sokak szerint pont így a leggyönyörűbb. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Tolvai Reni, ha nincs az arcán festék. Nemcsak róla, hanem Tóth Gabiról, Debreczeni Zitáról vagy éppen Radics Gigiről is láthatsz smink nélküli felvételt.

Ezt is szeretjük