Détár Enikő smink nélkül és kifestve: az 57 éves színésznő megmutatta a különbséget

Détár Enikő vállalja festetlen arcát is, ma már nem érdekli mások véleménye.

detar-eniko-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Détár Enikőnek saját bevallása szerint 56 évesen van önbizalma, de önkritikája is, mégpedig elég kemény, önmagával szemben kíméletlenül őszinte. A színpadon és a kamerák előtt igyekszik mindig a legjobb formáját mutatni, ugyanakkor azt vallja, egy színésznőnek is lehet jó és rossz napja is. 

Ma már nem fél megmutatni magát akár smink nélkül is, ahogy azt Lilu Makeup/Down című YouTube-sorozatának vendégeként is tette, de fiatalon befolyásolta mások véleménye. 

Détár Enikő smink nélkül

Fiatalon még máshogy látta magát, és rosszul esett neki, amikor festetlenül, melegítőben, hat és fél dioptriás szemüvegben leugrott a közértben, és meghallotta, hogy a pénztárosok maguk között kibeszélik és megszólják a külseje miatt. 

Détár Enikő az adás elején lemosta az arcát.
Détár Enikő az adás elején lemosta az arcát.
Fotó: Liluland/Makeup/Down

- Előző este szerepeltem egy tévéműsorban, és a két pénztáros hölgy odaszólt egymásnak: "te láttad ezt? Hát, mit tesz az a kis smink!" Akkor ez még fájt, de ahogy múltak az évek, azt gondoltam, így vagyok ember.

Az adásban rövid idő alatt feldobott egy visszafogott sminket.
Az adásban rövid idő alatt feldobott egy visszafogott sminket.
Fotó: Liluland/Makeup/Down

Otthonra nagyon ritkán sminkel, és párja, Péter sem igényli, hogy állandóan kifestve lássa. 

- Amikor a párommal összejöttem, persze, egyszer-kétszer kifested magad, úgy mész a randira, de utána úgy gondoltam, ha nem két wellnesshétvégét tervezel, akkor nem tudok sminkben kelni.  

2020 őszén a Dancing whith the Stars című táncos műsorban mindig a legjobb formáját mutatta - akkor is, amikor komoly fájdalmakkal küzdött.
2020 őszén a Dancing whith the Stars című táncos műsorban mindig a legjobb formáját mutatta - akkor is, amikor komoly fájdalmakkal küzdött.
Fotó: TV2

Azt sem szereti, ha a fotóit agyonphotoshopolják az újságokban: amikor annyit fiatalítanak az arcán, hogy a végén a régi tablóképe néz vissza rá. Ő ezt csak úgy szokta hívni, hogy csecsemőre retusálják. 

Dundika és hazai sztárjaink smink nélkül

Dundika a 2000-es évek elején playmate-ként lett ismert, számtalan újság címlapján szerepelt. A szőke szépség ma már Majoros Hajni néven a gyereknevelésre és a családjára koncentrál, és sok más hazai sztárhoz hasonlóan az önkéntes karanténban ő is mellőzi a sminket. Képes összeállításunkban megnézheted több hazai sztár smink nélküli fotóját.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük