Vitray Tamás válik - 87 évesen elköltözött Kállai Bori színésznőtől

A legendás tévés, Vitray Tamás és Kállai Bori operettprimadonna válnak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vitray Tamás és Kállai Bori úgy döntött, 32 év után elválnak. A hírt a legendás műsorvezető maga jelentette be, mert úgy véli, előbb-utóbb úgy is kiderült volna, jobb, ha ők maguk beszélnek a történtekről. 

- A hír igaz, de nem szeretnék erről többet mondani, remélem, a másik félnek is lesz annyi esze, hogy ne mondjon semmit - mondta a Story magazinnak a telefonban a 71 éves operettprimadonna. 

Vitray Tamás sem kívánt a tényeken kívül belemenni abba, hogy 1987-ben kötött, harmadik házassága miért ért véget, szerinte az már magánügy. 

vitray-tamas
Fotó: MTI/Czimbal Gyula

- 32 évnyi házasság után egyetértésben döntöttünk így. Általában nem szoktam 87 évesen válni, de a sors másként rendelte. Nincs bennem gyűlölet, nincs bennem harag. Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan - nyilatkozta a hetilapnak. 

Vitray Tamás költözött el a közös otthonból, hosszú pereskedésre pedig nem kell számítani, mindenben megegyeztek. A tévés nem fél az egyedülléttől, a fiai mindenben segítik, és régi tanítványai is sorra felbukkantak, hogy támogassák, szeretetükről biztosítsák.  

- Úgy válunk, hogy tökéletesen megegyeztünk, a bíróságnak a szemöldökét sem kell felvonnia, nem lesz vita.

- Az egyedülléttől nem félek, noha tudom, az életkorommal, az évek múlásával ez kockázatosabb. Mégis azt hiszem, hogy mind a kettőnknek, más-más okból bár, de jobb így. Remélem…

Vitray Tamásnak ez volt a harmadik házassága. Korábbi két feleségével is jó kapcsolatot ápol. Fiai édesanyja 150 méterre él tőle, rendszeresen szoktak beszélgetni, találkozni. Második feleségét is rendszeresen látogatja. 

- A második feleségemmel, Földi Teri színésznővel tíz évig éltünk együtt. Sajnos nincs jól, kórházban ápolják, én is és a lánya is rendszeresen elmegyünk hozzá. (…) Szerintem ez így természetes, akit szerettem, akivel együtt éltem, az valamilyen formában örökre az életem része marad. 

Geszler Dorottya egy szem lánya, Laura

Geszler Dorottya ma már egy 23 éves lány édesanyja, aki szintén gyönyörű. Laura évek óta külföldön tanul, de ez csak megerősítette a kapcsolatukat. A diplomácia érdekli, ebben az irányban tanul, két év múlva diplomázik. 

Ezt is szeretjük