Rózsa Györgyöt majdnem megölte féltékeny szerelme - A megcsalás miatt borult ki
Rózsa György könyvet írt, amelyben tévés és magánéleti sztorikat is megosztott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rózsa György 2018 tavaszán és nyarán sokat szerepelt a képernyőn,  amikor A Nagy Duettben Csobot Adél partnereként szórakoztatta a közönséget. A kettősük olyan jól működött, hogy végül harmadikak lettek a TV2 szórakoztató műsorában. Ezt követően csak ritkán szerepelt a tévében, aminek az volt az oka, hogy könyvet írt a Magyar Televíziónál eltöltött öt évtizedéből. 

- Ebben a könyvben az olvasók beláthatnak a Magyar Televízió kulisszáinak mélyére, megismerhetik a csillogó képernyő mögötti világ ármánykodásait, az árulásokat, a megalázásokat, a becsapásokat. Sokszor sajnos bele is kényszerültem olyan helyzetekbe, ahol én lettem a balek - mesélte a 72 éves tévés legenda a Story magazinnak

A kötet Rózsa György legendás műsorához kötődve a Nem kapcsoltam címet kapta. Abban nemcsak televíziós sztorik, de magánéleti történetek is helyet kaptak. Többek között arról is írt, hogy a ’70-es években egyetemistaként az egyik félrelépése majdnem az életébe került, féltékeny barátnője annyira dühös lett rá. 

- Leningrádban írtam a szakdolgozatomat, és mi tagadás, megcsaltam ottani lengyel barátnőmet, Grazinát. Sajnos, közbejött az egyetem legszebb lánya, Szvéta, akinek nem tudtam ellenállni. Grazina viszont rájött a kapcsolatunkra, és nagyon megharagudott rám, hozzám sem szólt. 

- Ennek ellenére kikísértem a vasútállomásra, amikor elutazott, ám ez óriási hiba volt, kis híján megölt féltékenységében. Tényleg nagyon kevésen múlt az életem. Akkor sem kapcsoltam. Hogy mit tett velem, a rövidesen megjelenő könyvben részletesen elmesélem. Bárcsak azt mondhatnám, hogy egy életre elvette a kedvemet a megcsalástól, de sajnos nem... - vallotta be a hetilapnak. 

A Magyar Televízió legendái egykor és most

A következő képeken megmutatjuk, mennyit változott néhány legendás magyar televíziósunk, és hogy élnek napjainkban.

Ezt is szeretjük