Malek Miklós ezért vált el 8 év után: az X-Faktor mentora haza is költözik Európába

Malek Miklós a válása után közelebb szeretne élni a családjához, Los Angeles túl messze van.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Malek Miklós még csak 14 éves volt, amikor már a televíziónak írt zenét, később olyan magyar előadókkal dolgozott együtt, mint Gergely Róbert, a Hip Hop Boyz, Csonka András, a Roy & Ádám vagy az FLM. Miután elvégezte a Zeneakadémiát, az Amerikai Egyesült Államokban kezdett el dolgozni, Boston után hat évet élt New Yorkban, majd 2006-ban átköltözött Los Angelesbe.

Az akkor 35 éves zenei producer és dalszerző csak az X-Faktor kedvéért tért haza. Az RTL Klub 2010-ben indult tehetségkutatójának három évig volt a zsűritagja, aztán visszament a tengerentúlra.

Malek Miklós elvált

2013-ban vette feleségül lengyel származású szerelmét, Kasia Klisowskát. Az esküvőt Mauin, a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén tartották meg. A 46 éves sztár most a Best magazinnak elárulta, elváltak. 

- Sajnos az élsportolói karrierjének vége szakadt, ami nem volt könnyű időszak, de Kaisa elképesztő munkabírásának és szorgalmának köszönhetően egészen más területen ugyan, de megtalálta a lehetőségeket és a sikert. 

Malek Miklós 2010-ben lett az X-Faktor mentora, három évadon át szerepelt a tehetségkutatóban.
Malek Miklós 2010-ben lett az X-Faktor mentora, három évadon át szerepelt a tehetségkutatóban.
Fotó: RTL Klub

- Nem akartam Kasia sikerének útjába állni. Nagyon sokat kell utaznia, az elmúlt években szinte csak pár hetet találkozhattunk. Békében és nagy szomorúságban váltunk el, és a mai napig szeretjük, tiszteljük egymást - árulta el a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Idősebb Malek Miklós karmester, zeneszerző és Toldy Mária táncdalénekesnő, énektanár fia, Malek Andrea színésznő-énekesnő öccse 23 évesen hagyta el Magyarországot, és 23 év után úgy döntött, visszatér Európába. Amint kimondták a válást, Malek Miklós elhatározta, szeretne több időt tölteni az öreg kontinensen, hogy közelebb, akár pár órás repülőútra legyen a szeretteitől. 

- Nagyon hiányoztak a szüleim, a nővérem és a gyerekei, valamint van egy csodás keresztlányom is! Szeretnék részt venni az életükben, mellettük lenni. Los Angeles nagyon messze van, ha segítenem kell valamiben.

Az X-Faktor jubileumi, 10. évadában Csobot Adél lesz a széria új női mentora. Malek Miklós videóüzenetben gratulált egykori mentoráltjának.
Az X-Faktor jubileumi, 10. évadában Csobot Adél lesz a széria új női mentora. Malek Miklós videóüzenetben gratulált egykori mentoráltjának.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Az elmúlt 23 évben nem maradt ideje a saját zenéjére, ezen is szeretne változtatni. Mivel a zenei élet központja Los Angeles mellett London és Amszterdam is, ez is összeköthető az Európába költözéssel. 

- Olyan saját zenei projekten is dolgozom, amelyben előadóként is szerepet vállalok. Hogy ez Budapesten, Amszterdamban vagy Madridban valósul meg, az még a jövő zenéje - osztotta meg a lap olvasóival. 

A Szomszédok női mellékszereplői egykor és ma

Malek Andrea 1989 és 1993 között Szalóki Eszter mentőgyakornokot alakította, aki miatt veszélybe került Mágenheimék házassága, a doktor ugyanis belehabarodott. Ennek ellenére kedvelték a nézők a szép, mosolygós lányt. Képes összeállításunkban megnézheted a Szomszédok fontos női mellékszereplőit: mennyit változtak az évek során, és mivel foglalkoznak ma. 

Mágenheim doki is beleszeretett – Az 52 éves Malek Andrea ma így néz ki

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük