Malek Miklós ezért vált el 8 év után: az X-Faktor mentora haza is költözik Európába
Malek Miklós a válása után közelebb szeretne élni a családjához, Los Angeles túl messze van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Malek Miklós még csak 14 éves volt, amikor már a televíziónak írt zenét, később olyan magyar előadókkal dolgozott együtt, mint Gergely Róbert, a Hip Hop Boyz, Csonka András, a Roy & Ádám vagy az FLM. Miután elvégezte a Zeneakadémiát, az Amerikai Egyesült Államokban kezdett el dolgozni, Boston után hat évet élt New Yorkban, majd 2006-ban átköltözött Los Angelesbe.

Az akkor 35 éves zenei producer és dalszerző csak az X-Faktor kedvéért tért haza. Az RTL Klub 2010-ben indult tehetségkutatójának három évig volt a zsűritagja, aztán visszament a tengerentúlra.

Malek Miklós elvált

2013-ban vette feleségül lengyel származású szerelmét, Kasia Klisowskát. Az esküvőt Mauin, a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén tartották meg. A 46 éves sztár most a Best magazinnak elárulta, elváltak. 

- Sajnos az élsportolói karrierjének vége szakadt, ami nem volt könnyű időszak, de Kaisa elképesztő munkabírásának és szorgalmának köszönhetően egészen más területen ugyan, de megtalálta a lehetőségeket és a sikert. 

Malek Miklós 2010-ben lett az X-Faktor mentora, három évadon át szerepelt a tehetségkutatóban.
Malek Miklós 2010-ben lett az X-Faktor mentora, három évadon át szerepelt a tehetségkutatóban.
Fotó: RTL Klub

- Nem akartam Kasia sikerének útjába állni. Nagyon sokat kell utaznia, az elmúlt években szinte csak pár hetet találkozhattunk. Békében és nagy szomorúságban váltunk el, és a mai napig szeretjük, tiszteljük egymást - árulta el a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Idősebb Malek Miklós karmester, zeneszerző és Toldy Mária táncdalénekesnő, énektanár fia, Malek Andrea színésznő-énekesnő öccse 23 évesen hagyta el Magyarországot, és 23 év után úgy döntött, visszatér Európába. Amint kimondták a válást, Malek Miklós elhatározta, szeretne több időt tölteni az öreg kontinensen, hogy közelebb, akár pár órás repülőútra legyen a szeretteitől. 

- Nagyon hiányoztak a szüleim, a nővérem és a gyerekei, valamint van egy csodás keresztlányom is! Szeretnék részt venni az életükben, mellettük lenni. Los Angeles nagyon messze van, ha segítenem kell valamiben.

Az X-Faktor jubileumi, 10. évadában Csobot Adél lesz a széria új női mentora. Malek Miklós videóüzenetben gratulált egykori mentoráltjának.
Az X-Faktor jubileumi, 10. évadában Csobot Adél lesz a széria új női mentora. Malek Miklós videóüzenetben gratulált egykori mentoráltjának.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Az elmúlt 23 évben nem maradt ideje a saját zenéjére, ezen is szeretne változtatni. Mivel a zenei élet központja Los Angeles mellett London és Amszterdam is, ez is összeköthető az Európába költözéssel. 

- Olyan saját zenei projekten is dolgozom, amelyben előadóként is szerepet vállalok. Hogy ez Budapesten, Amszterdamban vagy Madridban valósul meg, az még a jövő zenéje - osztotta meg a lap olvasóival. 

A Szomszédok női mellékszereplői egykor és ma

Malek Andrea 1989 és 1993 között Szalóki Eszter mentőgyakornokot alakította, aki miatt veszélybe került Mágenheimék házassága, a doktor ugyanis belehabarodott. Ennek ellenére kedvelték a nézők a szép, mosolygós lányt. Képes összeállításunkban megnézheted a Szomszédok fontos női mellékszereplőit: mennyit változtak az évek során, és mivel foglalkoznak ma. 

Ezt is szeretjük