Ő volt az X-Faktor első női győztese - Danics Dóra így megváltozott 2013 óta
Mutatjuk, hogy Danics Dóra mennyit változott az elmúlt hét évben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Danics Dóra az élő bizonyíték rá, hogy akkor sem szabad feladni az álmainkat, amikor elutasítanak. Az énekesnőt 2012-ben ismerhette meg az ország az X-Faktor harmadik évadában, de ekkor csak a Mentorok Házáig sikerült eljutnia.

Egy évvel később úgy döntött, ismét megpróbálkozik a versennyel. Ezúttal bejutott az élő show-ba, és a szezon győztese lett, így ő mondhatja magát a tehetségkutató első női győztesének hazánkban.

Danics Dóra így néz ki most

A műsor óta eltelt hét évben rengeteget változott a stílusa, nemcsak a zenében próbált ki több műfajt, megjelenésében is kísérletezett. Rövid, göndör frizuráját hosszúra váltotta, és hajszíne is világosabb lett. Öltözködésében is megfigyelhető egy kis változás: bár saját bevallása szerint a mai napig nem szereti a habos-babos ruhákat, 2013 óta szemmel láthatóan nőiesebben öltözködik.

Az alakja sem maradt ugyanolyan, látványosan karcsúbb, mint amikor először feltűnt a válogatókon. Ez elmondása szerint annak köszönhető, hogy áttért a vegán életmódra. Miután teljesen elhagyta az állati eredetű ételeket, 10 kilóval lett könnyebb.

- Ma már XS-es, 34-es méretű ruhákat hordok, a régiek nagyok rám. De egyáltalán nem bánom. Rengeteg bókot kapok, ami kicsit helyretette a mindig is gyenge lábakon álló önbizalmamat - mesélte a Borsnak 2018-ban.

Danics Dóra 2012-ben az X-Faktor válogatóján és 2018 júniusában.
Danics Dóra 2012-ben az X-Faktor válogatóján és 2018 júniusában.
Fotó: RTL Klub/X-Faktor, Instagram/Danics Dóra

Bár a koronavírus-járvány alatti karanténban vegánról vegetáriánusra váltott, vagyis tejtermékeket már fogyaszt, ez alakján cseppet sem látszik, tartani tudta a karcsú formát. Munka terén sincs oka panaszra, 2016 óta tagja a Cimbaliband nevű magyar népzenét játszó zenekarnak, illetve musicalszínésznőként is dolgozik.

Az X-Faktor versenyzői akkor és most

Az X-Faktor 2010 óta megy Magyarországon, az elmúlt kilenc évadban számtalan énekes futott be a műsornak köszönhetően, akik a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az X-Faktor énekesnői a tehetségkutató óta.

Ezt is szeretjük