Ő volt az X-Faktor első női győztese - Danics Dóra így megváltozott 2013 óta

Mutatjuk, hogy Danics Dóra mennyit változott az elmúlt hét évben.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Danics Dóra az élő bizonyíték rá, hogy akkor sem szabad feladni az álmainkat, amikor elutasítanak. Az énekesnőt 2012-ben ismerhette meg az ország az X-Faktor harmadik évadában, de ekkor csak a Mentorok Házáig sikerült eljutnia.

Egy évvel később úgy döntött, ismét megpróbálkozik a versennyel. Ezúttal bejutott az élő show-ba, és a szezon győztese lett, így ő mondhatja magát a tehetségkutató első női győztesének hazánkban.

Danics Dóra így néz ki most

A műsor óta eltelt hét évben rengeteget változott a stílusa, nemcsak a zenében próbált ki több műfajt, megjelenésében is kísérletezett. Rövid, göndör frizuráját hosszúra váltotta, és hajszíne is világosabb lett. Öltözködésében is megfigyelhető egy kis változás: bár saját bevallása szerint a mai napig nem szereti a habos-babos ruhákat, 2013 óta szemmel láthatóan nőiesebben öltözködik.

Az alakja sem maradt ugyanolyan, látványosan karcsúbb, mint amikor először feltűnt a válogatókon. Ez elmondása szerint annak köszönhető, hogy áttért a vegán életmódra. Miután teljesen elhagyta az állati eredetű ételeket, 10 kilóval lett könnyebb.

- Ma már XS-es, 34-es méretű ruhákat hordok, a régiek nagyok rám. De egyáltalán nem bánom. Rengeteg bókot kapok, ami kicsit helyretette a mindig is gyenge lábakon álló önbizalmamat - mesélte a Borsnak 2018-ban.

Danics Dóra 2012-ben az X-Faktor válogatóján és 2018 júniusában.
Danics Dóra 2012-ben az X-Faktor válogatóján és 2018 júniusában.
Fotó: RTL Klub/X-Faktor, Instagram/Danics Dóra

Bár a koronavírus-járvány alatti karanténban vegánról vegetáriánusra váltott, vagyis tejtermékeket már fogyaszt, ez alakján cseppet sem látszik, tartani tudta a karcsú formát. Munka terén sincs oka panaszra, 2016 óta tagja a Cimbaliband nevű magyar népzenét játszó zenekarnak, illetve musicalszínésznőként is dolgozik.

Az X-Faktor versenyzői akkor és most

Az X-Faktor 2010 óta megy Magyarországon, az elmúlt kilenc évadban számtalan énekes futott be a műsornak köszönhetően, akik a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az X-Faktor énekesnői a tehetségkutató óta.

Muri Enikőre rá sem ismerni - A 2011-es X-Faktor óta rengeteget változott

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük