Az 2011-es X-Faktor győztese 30 kilót szedett fel: Kocsis Tibor nagyon megváltozott
Kocsis Tibor az edzés szerelmese lett, igazi izompacsirtává gyúrta magát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kocsis Tibort 2003-ban láthattuk először a képernyőn a TV2 tehetségkutatójában, a Megasztárban. Ugyan ekkor színpadi tapasztalat híján lecsúszott az élő show-s szereplésről, mégsem adta fel a zenei karrierjét. Három évvel később az ötödik helyen végzett a Csillag Születikben.

Az igazi áttörést a 2011-es X-Faktor hozta meg számára, amelyben meg sem állt az első helyig. Könnyen lehet, hogy azok, akik csak a kilenc évvel ezelőtt sugárzott műsorból ismerik, ma elsétálnának mellette az utcán, hiszen 39 éves korára külseje jócskán megváltozott.

Kocsis Tibor rengeteget változott

Bevallottan átesett egy szépészeti beavatkozáson, amellyel elálló füleit korrigáltatta. Nem csak emiatt alakult át a megjelenése, az utóbbi pár évben 30 kiló izmot szedett magára.

kocsis-tibor-akkor-és-most
Fotó: RTL Klub/X-Faktor,Instagram/Kocsis Tibor

A verseny ideje alatt 75 kilót mutatott alatta a mérleg, ez a szám immár lassan háromjegyű, a sok edzésnek köszönhetően közel 100 kilogrammot nyom napjainkban. Természetesen nagyon büszke arra, hogy ilyen izomzatot épített magára, így sokszor posztol olyan képeket, amelyeket a konditeremben készít.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sokan nem tudnak elszakadni attól a külsőtől, amellyel szívükbe zárták. Nemtetszésüknek hangot adnak az Instagramon, szerintük egészen egyszerűen nem illik az énekeshez az izompacsirta forma.

- Valamiért azzal kötik össze, hogy ezzel változik a személyiségem. Ők megismertek engem valamilyennek az X-Faktorban, pedig eleve eltelt kilenc év, ami azt jelenti, hogy én is változom - mesélte az RTL Klub Reggelijében.

A kritikák ellenére nagyon jól érzi magát a bőrében, és esze ágában sincs felhagyni az edzéssel. Ugyanakkor nem szeretné túlzásba vinni a tömegnövelést, inkább igyekszik megtartani a jelenlegi állapotot.

Az X-Faktor versenyzői akkor és most

Az X-Faktor 2010 óta megy Magyarországon, az elmúlt kilenc évadban számtalan énekes futott be a műsornak köszönhetően, akik a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az X-Faktor énekesnői a tehetségkutató óta.

Ezt is szeretjük