Mágenheim doki is beleszeretett – Az 52 éves Malek Andrea ma így néz ki

A Szomszédok fontos női mellékszereplői, akikre a mai napig emlékszünk.

malek-andrea-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szomszédok című sorozat főszereplőinek nevét a mai napig mindenki fújja: Mágenheimék (Ádám, Juli, Julcsi és Flóra), Vágásiék (Feri, Jutka és a kis Matyi), Takácsék (Lenke néni és Feri bácsi, valamint az unokájuk, Alma és annak párja/későbbi férje, János). 

A ’80-as és ’90-es évek népszerű sorozatában ugyanakkor voltak olyan karakterek is, akiket a forgatókönyvírók csak rövid ideig kívántak szerepeltetni, ám a nézők annyira megszerették őket, hogy éveken át vagy a teleregény végéig fel-feltűntek Gazdagréten, illetve a főszereplők életében. 

A Szomszédok női mellékszereplői 

A Pásztor Erzsi által alakított Janka néni már a legelső részben feltűnt, és már akkor nagyon ellenszenves volt. Szöllősy Janka, Jutka sokszor rosszindulatú, mindenbe beleszóló, zsörtölődő nagynénje mindig a legrosszabbkor toppant be, és az italt sem vetette meg - utóbbival a mai napig a mémgyárosok kedvence. Annak ellenére, hogy negatív volt a karakter, a mai napig mindenki imádja. 

Malek Andrea 1989 és 1993 között Szalóki Eszter mentőgyakornokot alakította, aki miatt veszélybe került Mágenheimék házassága, a doktor ugyanis belehabarodott. Ennek ellenére kedvelték a nézők a szép, mosolygós lányt. 

Képes összeállításunkban megnézheted a Szomszédok fontos női mellékszereplőit: mennyit változtak az évek során, és mivel foglalkoznak ma. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: MTI/Sándor Katalin

Ezt is szeretjük