Mágenheim doki is beleszeretett – Az 52 éves Malek Andrea ma így néz ki
A Szomszédok fontos női mellékszereplői, akikre a mai napig emlékszünk.

malek-andrea-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szomszédok című sorozat főszereplőinek nevét a mai napig mindenki fújja: Mágenheimék (Ádám, Juli, Julcsi és Flóra), Vágásiék (Feri, Jutka és a kis Matyi), Takácsék (Lenke néni és Feri bácsi, valamint az unokájuk, Alma és annak párja/későbbi férje, János). 

A ’80-as és ’90-es évek népszerű sorozatában ugyanakkor voltak olyan karakterek is, akiket a forgatókönyvírók csak rövid ideig kívántak szerepeltetni, ám a nézők annyira megszerették őket, hogy éveken át vagy a teleregény végéig fel-feltűntek Gazdagréten, illetve a főszereplők életében. 

A Szomszédok női mellékszereplői 

A Pásztor Erzsi által alakított Janka néni már a legelső részben feltűnt, és már akkor nagyon ellenszenves volt. Szöllősy Janka, Jutka sokszor rosszindulatú, mindenbe beleszóló, zsörtölődő nagynénje mindig a legrosszabbkor toppant be, és az italt sem vetette meg - utóbbival a mai napig a mémgyárosok kedvence. Annak ellenére, hogy negatív volt a karakter, a mai napig mindenki imádja. 

Malek Andrea 1989 és 1993 között Szalóki Eszter mentőgyakornokot alakította, aki miatt veszélybe került Mágenheimék házassága, a doktor ugyanis belehabarodott. Ennek ellenére kedvelték a nézők a szép, mosolygós lányt. 

Képes összeállításunkban megnézheted a Szomszédok fontos női mellékszereplőit: mennyit változtak az évek során, és mivel foglalkoznak ma. 

Cover-fotó: MTI/Sándor Katalin

Ezt is szeretjük