A 2016-os X-Faktor győztesét fel sem ismerni: Opitz Barbi friss fotója sokakat meglepett
Opitz Barbi egyenes hajjal és sok sminkkel nagyon másképp néz ki, mint amikor megnyerte az X-Faktort.

opitz-barbi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Opitz Barbarát már 2016-ban, az X-Faktor hatodik évadának elindulásakor a tehetségkutató egyik nagy esélyesének tartották. 

A körülbelül hétszáz fős, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található faluból, Sonkádról érkezett, ahol besegített a családja uborkatermesztéssel foglalkozó vállalkozásába.

Opitz Barbi az X-Faktorban, és ma

Az akkor 16 éves lányt a szülei el sem akarták engedni a tehetségkutatóba, mert nyáron az uborkaföldön volt szükségük a segítségére, de a műsor készítői végül meggyőzték őket, a lányuknak olyan kivételes hangi adottságai vannak, hogy a versenyzők között van a helye. Egy Sia-slágerrel négy igent zsebelt be a mentoroktól a válogatón, bejutott az élő show-ba, amit 2016 decemberében meg is nyert.

Opitz Barbi, amikor 2016 nyarán a Mentorházból bekerült az X-Faktor élő show-jába.
Opitz Barbi, amikor 2016 nyarán a Mentorházból bekerült az X-Faktor élő show-jába.
Fotó: RTL Klub

Opitz Barbinak nem csak a hangja egyedi, dús hajkoronájával is különleges látványt nyújt, göndör, szőke fürtjei a védjegyévé váltak.  

Opitz Barbi megszokott külsejével és egyenes hajjal.
Opitz Barbi megszokott külsejével és egyenes hajjal.
Fotó: Facebook/Opitz Barbara

Nem tervezi, hogy megválik a tincseitől, vagy hogy drasztikusan megváltoztatja a frizuráját, de a rajongói annyira kíváncsiak voltak, hogyan nézne ki egyenes hajjal, hogy végül kipróbálta, az eredményt pedig meg is mutatta a közösségi oldalán. "Sokan mondtátok, hogy szeretnétek látni engem egyenes hajjal is, hát íme!" - írta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A követői szerint göndör és egyenes tincsekkel is nagyon szép, de míg egyesek szerint az előbbi sokkal jobban illik hozzá, mások szerint az utóbbi jobban áll neki. Többen írták, hogy tiszta Kardashian, illetve olyan, mintha ő lenne a magyar Kyle Jenner.

"De csodálatosan szép vagy, még egyenes hajjal is bámulatos! Így is úgy nézel ki, mint egy élő Barbie baba! Áh elállt a szavam. Nagyon baba vagy!"

"Hú, erre már rég kíváncsi lettem volna. Nagyon cool és sexy!"

"Áh, két éve várom ezt!"

"Remélem, tervezed a jövőben is ezt a stílust!" - olvasható a hozzászólásokban. 

Danics Dóra egykor és most

Az énekesnőt 2012-ben ismerhette meg az ország az X-Faktor harmadik évadában, de ekkor csak a Mentorházig sikerült eljutnia. Nem adta fel, és egy évvel később megnyerte a tehetségkutatót. A műsor óta eltelt hét évben rengeteget változott a stílusa, nem csak a zenében próbált ki több műfajt, megjelenésében is kísérletezett. 

Cover-fotó: RTL Klub/Pintér Márta

Ezt is szeretjük