Kunovics Katinka a Romantic duci énekesnője volt - 60 kilós fogyása után rá sem ismerni
Képeken mutatjuk, mennyit változtak a '90-es és a 2000-es évek hazai együtteseinek énekesnői.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan úgy tartják, hogy a legjobbakat a mai napig a ’90-es és 2000-es évek zenéire lehet bulizni. Hazánkban ezt a korszakot leginkább a fiú- és lányegyüttesek uralták, olyan formációk alakultak meg akkoriban, mint a Baby Sisters, a Bestiák vagy a Fekete vonat.

A Romantic együttest is ennek az időszaknak köszönhetjük, a formáció 2000 márciusában kezdte el hódító útját: a banda frontembere Gáspár Győző volt, akit két énekesnő, Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka egészített ki. Utóbbi rengeteget változott az elmúlt években, fogyása után sokan elsétálnának mellette az utcán.

Kunovics Katinka 60 kilós fogyása

Bár közönsége 120 kilósan is odavolt érte, ő mégsem tudott megbékélni a súlyával. Sokszor veselkedett neki a fogyókúrának - hol kisebb, máskor nagyobb sikerrel. 2019-ben tudott véglegesen búcsút mondani a súlyfeleslegnek, összesen 60 kilóval lett könnyebb. Noha az Instagram-oldalán nincs olyan poszt, ami alatt ne lehetne gratulációt olvasni az elért eredményéhez, ő még nem szokta meg új tükörképét, a mai napig meglepődik azon, mennyire megváltozott a teste. A régi, berögzült érzéseit is nehezen engedi el.

- Tisztában vagyok az értékeimmel, a fogyásom után pontosan tudom, mekkora erőm van, és mire vagyok képes, de a normálisnál kevesebb az önbizalmam - árulta el a Story magazinnak 2020 augusztusában.

Képes összeállításunkban megnézheted Kunovics Katinka átalakulását, valamint mutatjuk, mennyit változtak a korszak leghíresebb énekesnői - például Völgyi Zsuzsi, Mohamed Fatima vagy Baby Gabi.

Ezt is szeretjük