Sugár Berci a 90-es évek szívtiprója volt - Felismered az énekest 42 évesen?

Képeken mutatjuk, mennyit változtak a korszak legnépszerűbb énekesei.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A ’90-es évek tinilányai széles skálán válogathattak a hazai élet szívtiprói közül, rajongásuk tárgyát olyan jóképű együttesek tagjai testesítették meg, mint a V-Tech, a V.I.P. vagy TNT.

Akadtak olyanok is, akik nem a fiúzenekarokért voltak oda, inkább a legnépszerűbb szólóénekesek posztereivel plakátolták ki szobájuk falait. Akkoriban például Sugár Bercit a legmenőbb előadók közé sorolta a közönség.

A '90-es évek szívtiprói akkor és most

Nevét nagyon fiatalon ismerte meg az ország, első albumát 1994-ben, 14 évesen dobta a piacra Hé, kölyök! címen. Ezen a lemezen csendült fel az egyik legismertebb dala, a Csöngess be hozzám, jóbarát.

Életének első fordulópontja öt évvel később következett, rajongói hatalmas átalakulásnak lehettek szemtanúi: cuki, duci, szemüveges kisfiúból a nők bálványa lett. Az imidzsváltáshoz új név is dukált, 1999-ben Beryként ostromolta a slágerlistákat. 2009-ben adta ki negyedik, egyben utolsó nagylemezét Disco címen, majd úgy döntött, hátat fordít a szórakoztatóiparnak.

Gyökeresen megváltoztatta életét, felfedezte a jógát, ami igazi áttörést hozott számára. A mozgásformában új hivatásra lelt, ma már Sugár Bertalan néven jógaoktatóként ismert. Az egykori tinisztár külsejéről aligha mondanánk meg, hogy 2020. december 8-án a 42. születésnapját ünnepelte. Hála a rengeteg sportnak, teste fittebb nem is lehetne.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyit változott Sugár Berci a visszavonulása óta, valamint a ’90-es évek többi szívtipróját is megnézheted egykor és napjainkban.

Ezt is szeretjük