Felismered a Zanzibár énekesnőjét? Terecskei Rita nagyon megváltozott
Ennyit változott Terecskei Rita az elmúlt 20 év alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Zanzibár együttes 1999-ben alakult, de csak 2001-ben robbant be a köztudatba, miután megjelent első albumuk Nem vagyok tökéletes címmel. Dalaikat egy ország dúdolta, olyan slágereket gyártottak, mint a Szerelemről szó sem volt, a Szólj már vagy a Vágyom rád. A csapat énekesnője, a rasztahajú Terecskei Rita 20 éve erősíti a zenekart, ez idő alatt pedig rengeteget változott.

Az egykor rendőrként dolgozó énekesnőről 2015-ben számtalan cikk jelent meg pajzsmirigybetegségéről, amit még a húszas évei elején diagnosztizáltak nála. A pajzsmirigytúlműködés miatt először 10 kilót hízott, majd a betegség következtében 30 kilót fogyott. Az emberek rosszalló megjegyzései miatt a nyilvánosság elől is eltűnt egy kis időre.

- Betegségtudatom valójában sosem volt, mindig úgy tekintettem erre az egészre, mint egy állapotra, csak aztán jöttek azok az emberek, akik 72 kilós koromban azzal gyanúsítottak, hogy biztos éjjel-nappal eszem, a fogyásom után pedig jöttek a találgatások, hogy mi vagyok: rákos, AIDS-es vagy épp drogos. Ez megviselt - emlékezett vissza az énekesnő, aki eljutott odáig, hogy semmilyen gyógyszer nem kell szednie - nyilatkozta 2018-ban a Best magazinnak.

A 40 éves énekesnő karrierje kezdete óta rengeteget változott külsőleg, azonban ugyanaz a mosolygós és rokonszenves ember maradt, aki régen is volt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a kilencvenes és a kétezres évek ismert magyar énekesnői.

Ezt is szeretjük