Ő volt a Shygys együttes szépfiúja - 44 éves korára nagyon megváltozott

Friss fotókon mutatjuk a '90-es évek legsármosabb énekeseit.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint minden korszaknak, így a '90-es éveknek is megvoltak a maga sztárjai, akikért a tinédzserek odáig voltak. Ebben az időszakban számos fiúbanda alakult meg, közülük az egyik legsikeresebb a Shygys volt. A csapat Kozso menedzselésével jött létre 1997-ben. Először egy válogatót tartottak, amelyen az ének- és tánctudást mérték fel, végül J.D. - Csordás Levente -, Julian - Gajdos Attila -, Brandon - Gera Zoltán -, Zak - Zákonyi Ákos -, illetve Martin - Ács Bálint - lettek a befutók.

A lányok egyik nagy kedvence Ács Bálint volt, aki csupán 21 éves volt, amikor bekerült a csapatba. Előtte színésznek tanult, miután 2001-ben feloszlott a zenekar, visszatért a színpadra, egészen 2010-ig foglalkozott színészettel, emlékezett vissza a Reggeliben.

- 2010-ben elindítottam egy lovardát, ahova rengeteg gyerek jár, és ott próbálok nagyon sok mindent elérni - mesélte.

Az egykori tinisztár Brunner Mártával, a TV2-n futó Mindent vagy semmit! című vetélkedő egykori háziasszonyával házasodott össze. Egy tanyán élnek együtt nagy harmóniában. A 44 éves Ács Bálint sokat változott az elmúlt években, de nem csak ő volt az egyetlen, akinek a posztere minden második lány falán ott volt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt években a '90-es évek legjóképűbb énekesei.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük