Joshi Bharat 66 évesen válik: a műsorvezető 31 év után beadta a válókeresetet

Joshi Bharat és felesége belátták, hogy házasságuk 31 év után már nem működik, ezért a válás mellett döntöttek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Joshi Bharat 31 év után válik. A Life TV műsorvezetője és felesége, Csilla házassága már pár évvel ezelőtt is hullámvölgybe került. Akkor meg tudták menteni, de a tévés 66 évesen már nem látott esélyt erre. 

Megerősítette a Blikk értesüléseit, és azt is elárulta, hogy ő adta be a válókeresetet. 

Joshi Bharat válik

Joshi Bharat 1990-ben vette feleségül Csillát. Elvált emberekként találtak egymásra, és az előző házasságukból mindkettejüknek született egy-egy gyermekük. Joshinak az első házasságában világra jött lánya, Szávitri után a második házasságában is lánya született, Shila 1994-ben látta meg a napvilágot. 

joshi-bharat
Fotó: FEM3

Öt évvel ezelőtt Csilla azt írta ki a Facebook-oldalára, hogy "A férjem 8 éve szingli, én mától! Drukkoljatok nekem!", majd a kiírást pár óra múlva levette. Akkor sikerült megmenteniük a kapcsolatukat, de az elmúlt másfél év, a karantén alatti összezártság felerősítette a problémáikat, és végül közösen úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább.  

- Igen, valóban válunk, és a válópert én indítottam el. Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük, de az sosem változik, hogy Csilla továbbra is a lányom édesanyja marad - nyilatkozta a 66 éves sztár a Blikknek. 

Joshi Bharat és felesége, Csilla a 2012-es Story-gálán.
Joshi Bharat és felesége, Csilla a 2012-es Story-gálán.
Fotó: Femina

- Ez egy hosszú folyamat volt. A döntés sok gondolkodás és mérlegelés után született meg. Ám bármennyire is nehéz volt, nem volt más választás előttünk - tette hozzá a tévés.

Kállay Bori a válása után

A 73 éves színésznőnek a világjárvány előtt is kijutott a megpróbáltatásokból: két évvel ezelőtt elveszítette a 97 éves édesanyját, 2019 novemberében pedig kiderült, hogy Vitray Tamással 32 év után elválnak. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük