Ő Zsidró Tamás új párja: a bombázó, barna nővel először posztolt szerelmes fotókat

Zsidró Tamás Valentin-nap alkalmából posztolt fotókat, amiken új párjával látható.

zsidro-tamas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zsidró Tamás először posztolt fotókat új párjáról: a barna bombázóval a legtöbb képen szerelmesen bújnak össze. 

„Boldog Valentín napot kívánunk minden szerelmes párnak” - írta posztjában a mesterfodrász, aki májusban ünnepli a kereken 60. születésnapját. 

Zsidró Tamás párja

2016 májusában derült ki, hogy Zsidró Tamás házassága 16 év után véget ért. Az egykor modellként dolgozó Ágnessel két évtizedig voltak együtt, és három fiuk született. Válása után Dobó Katával alkotott egy párt, ám három év után szakítottak. 2020 januárjában derült ki, hogy újabb híres nőbe szeretett bele: a Várkonyi Andreával decemberben kezdődött románc azonban nem tartott sokáig, a műsorvezető április elején megerősítette, hogy hetek óta nincsenek együtt. 

Zsidró Tamás új párjával először a 2022 júliusában megrendezett Inspiráló Nők gálaestjén állt a nagy nyilvánosság elé. A Hot! magazinnak egy informátor azt nyilatkozta, hogy a civil nő és a sztárfodrász az év eleje óta vannak együtt, és a csinos, szőke hölgy Zsidró legidősebb fiának az esküvőjén is jelen volt. Zsidró Tamás párja a fotók alapján hajszínt váltott, már bombázó barnaként hódít.  

Kovács Áron párja

Kovács Árontól távol áll a magamutogatás. Már négy éve él titkos szerelemben: ám ahogy gyermekeit és privát életét, úgy kedvesét sem mutatja meg a nyilvánosságnak.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük